Bliz Matrix Nano Optics Photo

Barva:

Velikost:


Brýle Blizz Matrix Nano Optics Photo unisex model, který se nejlépe hodí pro středně velké tváře a pyšní se technologií Photochromatic Více

Tento produkt není možné koupit.

Popis

Matrix je model, kde výkon a přístup soutěží o první cenu. Jedná se o unisex model, který se nejlépe hodí pro středně velké tváře. S Matrixem se můžete pustit do jakékoli výzvy s naprostou jistotou. Upravte si brýle, abyste našli dokonalé uchycení a důvěřovali fantastickým vlastnostem. Matrix Nano Optics vám nabízí několik věcí: vynikající pohodlí, fantastické vidění i v podmínkách špatné viditelnosti, minimálního zkreslení a prvotřídních vlastností proti zamlžování.

Vlastnosti objektivu
Matrix Nano Optics je vybavena čočkou Nordic Light ™. Tento špičkový objektiv je vyroben z X-PC, který výrazně vylepšuje kontrasty a barvy a poskytuje jasný a ostrý obraz v podmínkách špatné viditelnosti, jako je ploché světlo. Objektiv filtruje rozmazané barvy mezi modrou a zelenou a zelenou a červenou vlnovou délkou. Tyto části barevného spektra jsou blokovány čočkou Nordic Light, což vám poskytuje výrazně ostřejší zrakovou ostrost s lepšími kontrasty i v těch nejtěžších povětrnostních podmínkách. Čočka X-PC má úplnou ochranu proti UV záření, minimální zkreslení, integrované zamlžování, poškrábání, vícebarevný povlak a hvězdné hydrofobní vlastnosti.
Tyto brýle jsou jedinečné svými samozabarvovacími skly (technologie Photochromatic). Jedná se o přizpůsobení aktuálním světelným podmínkám - na sluníčku skla ztmavnou, a při vjezdu do stínu zesvětlají.

Materiály
Matrix je vyroben z Grilamid TR90. Jedná se o vysoce výkonný, lehký materiál - Matrix váží pouze 34 gramů - s bezkonkurenční flexibilitou. Díky technologicky vyspělému materiálu si s brýlemi získáte stejně příjemný zážitek v prudkém horku nebo mrazivém chladu.

Specifikace
  • Nano Optics™ Nordic Light
  • 100% UV ochrana
  • photochromatická skla
  • nerozbitný polykarbonátový objektiv
  • pryžové drátěné jádro
  • nastavitelná podložka pod nos
  • hmotnost 34 g

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 070200422
Model Chlapecký / Dívčí


>