Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

Bliz Matrix Smallface Nano Optics

Barva:

Velikost:


Bliz Matrix Small Nano Optics je model brýlí, kde výkon a přístup soutěží o první cenu. Jedná se o unisex model vyrobený pro menší tváře. Více

Tento produkt není možné koupit.

Popis

Bliz Matrix Small Nano Optics je model brýlí vyrobený pro menší tváře. Bliz Matrix Small Nano Optics zvládnete jakoukoli výzvu s naprostou jistotou - lze upravit brýle k dokonalému uchycení a  má fantastické vlastnosti které nabízí několik věcí: vynikající pohodlí, fantastické vidění i v podmínkách špatné viditelnosti, minimální zkreslení a prvotřídní vlastnosti proti zamlžování.

Bliz Matrix Small Nano Optics je vybavena čočkou Nordic Light ™. Tento špičkový objektiv je vyroben z materiálu X-PC, který výrazně zvyšuje kontrast a barvy a poskytuje jasný a ostrý obraz v podmínkách špatné viditelnosti. Objektiv filtruje rozmazané barvy mezi modrou a zelenou a zelenou a červenou vlnovou délkou. Tyto části barevného spektra jsou blokovány, což poskytuje výrazně ostřejší zrakovou ostrost s lepším kontrastem i v těch nejtěžších povětrnostních podmínkách. Objektiv X-PC má úplnou ochranu proti UV záření, minimální zkreslení, integrované vlastnosti proti zamlžování, proti poškrábání a hydrofobii.

Materiál rámu je vyroben z Grilamid TR90. Jedná se o vysoce výkonný, lehký materiál vážící pouhých 34 gramů, ale i s nepřekonatelnou flexibilitou. Díky technologicky vyspělému materiálu si sportovec s brýlemi získá příjemný zážitek jak v prudkém horku, tekmrazivém chladu.

Specifikace
  • Size - Small
  • Color - Matt Black
  • Lens - Nano Optics / Nordic Light Begonia / Violet w blue multi
  • 100% UV ochrana
  • Nerozbitný polykarbonátový objektiv
  • Nastavitelná podložka pod nos
  • Pryžové drátěné jádro

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 070200420
Model Chlapecký / Dívčí


>