SCOTT – nahlédněte do nabídky kol

Cyklistika

Švýcarská značka SCOTT se stala v cyklistice již živou legendou. Své fanoušky má jak mezi řadami cyklistů, tak mezi lyžaři. Díky pestrému portfoliu si každý jezdec najde kolo dle svých preferencí.Vyzkoušejte novinky 2017 v našem testcentru!

SCOTT – nahlédněte do nabídky kol

Jméno SCOTT je spojeno s kvalitními špičkovými koly a sportovním vybavením. Značka začínala v lyžařské oblasti, kdy zakladatel Ed Scott přišel roku 1958 s inovativním vynálezem první hliníkové lyžařské hůlky. V cyklistice však s inovacemi také nebyla pozadu, její prvenství je například v aerodynamických řídítkách, či v nejlehčím MTB karbonovém rámu Scale z roku 2011, na jehož vývoji se podílel Nino Schurter a další přední jezdci. Kola SCOTT nabízí i speciální dámskou geometrii a k tomu sladěné cyklistické oblečky.
Jestli jste jako my, říkáte, co máte na jazyku, děláte, co vás baví a jezdíte, protože to milujete – tak je to správně, to jsou ty správné důvody.“ (SCOTT)


zobrazit kompletní nabídku kol scott

 

Značka SCOTT v Harfasportu: kola po doplňky, od hobbíka po závodníka

Harfasport pokrývá celý sortiment značky SCOTT, pokud je tedy tato značka Vaší srdcovkou, tak jste u nás správně. Vybírat můžete napříč všemi jízdními styly, tedy mezi horskými koly, silničními, krosovými, dětskými, ale i elektro koly. Modely máme s průměry kol 27,5" i 29". Jízdní kola v Harfasportu naleznete jak pro jezdce pohodáře, kteří hledají to správné kolo v poměru cena – výkon (lehké a výkonné horské modely Aspect či krosové kolo Speedster), tak pro sportovní nadšence (cross-country Spark, silnička Addict). Kromě kol u nás najdete také širokou škálu doplňků, oblečení i treter

Potřebujete si kolo vyzkoušet? Žádný problém, v našem testcentru si zapůjčíte kolo celým průřezem SCOTT modelů!

navštívit testcentrum

Atraktivní dámská řada Contessa Scale

SCOTT myslí při navrhování modelů také na ženy, což dokazuje speciálně vyvinutá řada v dámské geometrii a ergonomii - Contessa Scale. Řada uspokojí jak sportovní jezdkyně, tak rekreační cyklistky. Kromě dámské geometrie kol atraktivního designu se mohou cyklistiky vybavit elegantními doplňky a obléknout se do slušivých oblečků, a to vše samozřejmě sladěné do různých barevných kombinací ke kolu!

podívejte se na všechna dámská kola Scott

 

 

Syncros, neboli TOP komponenty

Od roku 2012 tvoří součást kol SCOTT komponenty značky Syncros, jež má již dlouhou tradici a nastavuje laťku mezi nejvýznamnějšími firmami v oblasti high-end komponentů pro silniční cyklistiku. Do její nabídky patří cyklistická sedla, omotávky, gripy, brašny, nářadí a další.

Podobné články