zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Nový rám pro horská kola od Cannondale: Scalpel-Si 2017

CyklistikaProduktové novinky

Cannondale představuje nový rám u modelů horských kol Scalpel-Si. Je zde použita metoda velmi pevné tuhé karbonové konstrukce v kombinaci s extrémně nízkou hmotností.

Nový rám pro horská kola od Cannondale: Scalpel-Si 2017

AGRESIVNÍ A EXTRÉMNĚ ODOLNÝ RÁM SCALPEL-SI

Nový rám Scalpel-Si dopřává jezdci agresivní závodní a přitom stabilní pozici. Pro lepší kontrolu ve vysoké rychlosti je uzpůsoben kratší představec. Pro optimální posed jezdce na základě tělesných proporcí nabízí jak 27,5” tak 29” kola. Sedlový úhel je navržen pro maximální sílu při šlapání a trakci. Scalpel-Si tak kromě vysoce sportovních jezdců uvítají také závodníci.

prohlédnout scalpel modely

DOKONALÁ TRAKCE BEZ KOMPROMISU

Cannondale řešení pohonu kola je vytvořeno s velmi krátkou zadní stavbou, která dodává dokonalou trakci a hbité řízení kola. Zároveň ale není ohrožen prostor pro průchodnost pláště či možnost využít dvoupřevodník.

HBITOST XC SPOJENÁ SE STABILITOU ALL-MOUNTAIN KOL

Geometrie OutFront spojuje to nejlepší z obou světů: stabilitu v hektických sjezdech a rychlost a mrštnost kdekoli jinde.

NEJLEPŠÍ XC VIDLICE

Neskutečně tuhá a precizní. Lefty překoná v přesnosti řízení a v zatáčkách jakoukoli jinou flexibilní XC konkurenci. Díky velkému předsunutí osy je klíčovou součástí OutFront geometrie kola.

VÝBUŠNÁ TUHOST

Jednoduše žádná flexe, kde by se ztrácela energie. Scalpel Si je nejtužší XC celoodpružené kolo díky Ai zadnímu kolu, krátké zadní stavbě, LockR osám a BallisTec karbonové konstrukci, jež spočívá v použití ultra pevných vláken, které jsou podobné vláknům v neprůstřelných vestách a pryskyřicemi obdobným v baseballových pálkách. Díky této konstrukci a speciálnímu vrstvení tak vznikají extrémně lehké, tuhé a odolné rámy.

ULTRANÍZKÁ HMOTNOST

Systémově integrované kliky, vidlice, rám a vzpěry Zero Pivot nepřidávají jedinou věc: hmotnost. Scalpel Si je nejlehčí XC celoodpružené kolo planety.

TIP HARFASPORTU
Pro XC závodníky a maratonce, kteří hledají dostatek jistoty a komfortu v náročném terénu, je ideálním řešením horské kolo Cannodale Scalpel Si 29 Carbon 3

 

O značce Cannondale

Americká přední značka v oblasti cyklistiky Cannondale doprovází novinky a inovace od samého počátku. Její jméno úspěšně reprezentují šampióni světových závodů. Kromě závodníků se však věnuje i rekreačním jezdcům. Mimo pokrytí celého portfolia jízdních stylů vyrábí také cyklistické oblečení, doplňky a komponenty.

podívat se na celou nabídku cannondale

Podobné články