zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Atraktivní řada dámských horských kol SCOTT Contessa Scale

CyklistikaProduktové novinky

SCOTT si dal záležet s maximálním přizpůsobením kol dámské geometrii a ergonomii - výsledkem je velice oblíbená a úspěšná řada Contessa Scale, kterou si zamilujete díky pohodlí, výkonu, líbivému designu, ale i cenové dostupnosti!

Atraktivní řada dámských horských kol SCOTT Contessa Scale

contessa scale

Řada horských kol Contessa Scale s koly 27,5" a 29" je tou nejlepší volbou pro rekreační jezdkyně, které budou nadšeny hravou geometrií, díky níž si užijí na svých vyjížďkách spoustu zábavy. Tato kola staví na výkonnosti a zároveň komfortu, což dokazují lehké rámy, ale také vzpřímenější posed. Vybírat můžete jak z hliníkových, tak z karbonových rámů. Kola jsou opatřena uzamykatelnou vidlicí a diskovými brzdami Tektro. Mimoto pořídíte kolo z řady Contessa Scale za velice příznivou cenu, cca od 20 tisíc! Vybírejte modely Contessa Scale: 710, 720 či 730!

podívat se na řadu Contessa Scale

 

 

 

 

 

 

 

 

závodní modely Contessa Scale RC

Řada však uspokojí také sportovkyně tělem i duší (Contessa Scale RC), která je inspirovaná závodními koly nejvyššího „levelu“. Karbonový rám, karbonové komponenty, odpružená vidlice Rock Shox SID RL Air – to vše a ještě více přispívá k nedočkavosti kol Contessa Scale RC na vítěznou rovinku!

ELEKTROKOLO CONTESSA SCALE

Pro cyklistky, jež se nechtějí honit za svými partnery, chtějí se po cestě kochat, používat kolo jako dopravní prostředek do práce, či jsou omezovány na výkonnosti kvůli vyššímu věku je tím nejlepším pomocníkem elektrokolo! I v dámské řadě Contessa Scale najdete elektrokola Scott E-Contessa Scale opatřena kvalitními pohony Bosch.

Dámské cyklistické oblečení a doplňky

Kromě dámské geometrie kol atraktivního designu se mohou cyklistiky vybavit elegantními doplňky a obléknout se do slušivých oblečků, a to vše samozřejmě sladěné do různých barevných kombinací ke kolu!

PROHLÉDNOUT SI DÁMSKÉ OBLEČENÍ SCOTT

Zavítejte do testcentra!

Potřebujete si kolo pořádně vyzkoušet? Žádný problém, u nás v testcentru si zapůjčíte modely: Contessa Scale 720, Contessa Scale 920 a elektrokolo E-Contessa Scale 730.

více o testcentru

O ZNAČCE SCOTT

Švýcarská značka SCOTT patří mezi světovou špičku jízdních kol a sportovního vybavení. Každým rokem přichází s nějakým unikátem v podobě nových technologií, inovací a atraktivního designu, na čemž se podílejí samotní vrcholoví sportovci. Kola SCOTT jsou spojována se jmény jako Nino Schurter či Jenny Rissvedsová.

Podobné články