zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

SCOTT Spark neboli horská kola pro závodníky

CyklistikaProduktové novinky

Ještě účinnější šlapání, ještě lehčí a ještě lepší geometrie. Tak lze v jedné větě charakterizovat nový rám Spark, jehož ocení milovníci horských kol. Kromě těchto vlastností poskytují kola Spark vysoký komfort. SCOTT představuje 10 nových modelů této řady.

SCOTT Spark neboli horská kola pro závodníky

POKROKOVÝ RÁM, POKROKOVÉ TECHNOLOGIE!

Modely SCOTT Spark mají 120 mm zdvih a kola 27,5" i 29". Rám si můžete vybrat buď z lehkých karbonových vláken typu HMX či HMF, z hliníkové slitiny, nebo jejich kombinací. Rám Spark je z praktických důvodu kompatibilní jak s 1-, tak s 2-převodníkem. SCOTT si vyhrál s inovačními technologiemi, díky kterým získávají modely ještě lepší vlastnosti.

 

 

 

 

OTPIMALIZACE POHYBU

Výrobce SCOTT následoval jasnou vidinu: sestrojení co nejlepšího cross-country kola s vyladěným tlumením.  Díky této myšlence byl zrozen ještě citlivější Spark v úvodu zdvihu s lineárním průběhem až do maximálního ponoření. A jak to SCOTT dokázal? Uspořádal totiž single pivotu a uchycení tlumiče a k tomu položil výše hlavní pivot pro co nejúčinnější šlapání.

JAKO PÍRKO

Kombinace nejlehčích karbonových vláken s inteligentním procesem jejich vrstvení dosáhl výrobce SCOTT u nejlehčího modelu pouhých 1750 g.  včetně zadního tlumiče. Vznikly tak jedny z nejlehčích modelů, které lze zakoupit, ale zároveň mají dostatečnou tuhost.

VYMAZLENÁ GEOMETRIE

Nová geometrie přináší maximální stabilitu díky otevřenějšímu hlavovému úhlu, hbitější ovládání na základě kratší zadní stavby a níže položené těžiště. Pro závodní posed má Spark kratší stack a představec a delší reach. Rozložení hmotnosti a lepší přenos síly je hračka díky kolmější sedlové trubce. Jinými slovy, nový rám Spark disponuje konstrukcí zaručující maximální výkon.

 

o výrobci scott

Švýcarská značka SCOTT patří mezi světovou špičku jízdních kol a sportovního vybavení. Každým rokem přichází s nějakým unikátem v podobě nových technologií, inovací a atraktivního designu, na čemž se podílejí samotní vrcholoví sportovci. Kola SCOTT jsou spojována se jmény jako Nino Schurter či Jenny Rissvedsová.

 

zobrazit komplexní nabídku horských kol scott

TIP HARFASPORTU

Cross-country celoodpružený Spark RC 900 World Cup vás chce doprovázet na vašich závodních misích k vítězství. Jízda bude plynulá - vidlice FOX 32 SC Float Performance Elite se skvěle doplňuje se zadním tlumičem FOX NUDE a ovládáním TwinLoc. Ve stoupání se spolehněte na převodový systém SRAM X01 Eagle 12 rychlostí, při sjezdech zase na diskové brzdy Shimano XTR.

VYBÍREJTE V HARFASPORTU!

Potřebujete si kolo vyzkoušet? Žádný problém, u nás v testcentru si zapůjčíte nejrůznější SCOTT modely!

navštívit testcentrum

Podobné články