AUTHOR Cosmic 20 - nejoblíbenější dětské kolo

CyklistikaProduktové novinky

Nejprodávanějším dětským kolem Harfasportu se stal model Author Cosmic, který si zakládá na vysoké odolnosti, což je vzhledem k často „šetrné manipulaci“ ratolestí klíčový faktor.

AUTHOR Cosmic 20 - nejoblíbenější dětské kolo

O MODELU AUTHOR COSMIC

AUTHOR Cosmic tvoří pevný a odolný duralový rám osazený komponenty SHIMANO. Tento model velikosti 20 s 10" koly, sníženou horní trubkou a opatřením spolehlivými brzdami TEKTRO V je ideálním kolem pro osvojení základů řazení a pro první delší vyjížďky s rodiči. Kolo je univerzální, mohou ho tedy volit jak kluci, tak holky - vybírat lze z barevných kombinací: stříbrná/modrá, zelená/modrá/černá a červená.

AUTHOR COSMIC V E-SHOPU

KOLA ZNAČKY AUTHOR

AUTHOR je česká cyklistická značka, která se objevuje na trhu již přes 20 let. Vyrábí kola horská, silniční, krosová, touringová a dále speciální dětská, dámská, „adventure“, freestyle i eletrokola. Takřka ihned po uvedení značky představoval AUTHOR nejprodávanějšího výrobce českého a slovenského trhu. Mezi dětskými koly si dále prorazily cestu např. modely s poutavým názvem King Kong, jež jsou typické svou inovativní hravou geometrií nebo modely A-matrix představující ideální „přestupní etapu“ k dospělým kolům. Kromě kol je AUTHOR výrobcem oblečení, doplňků, komponentů a dalších sportovních potřeb. V Harfasportu naleznete širokou škálu dětských kol značky AUTHOR.

PROHLÍŽET DĚTSKÁ KOLA  AUTHOR

Podobné články