TREK Fuel EX 2017 - každý terén je pro něj hračka

CyklistikaProduktové novinky

Fuel EX nabízí široké využití, od „výletění“ s rodinou, po účast na maratonu - Trail Bike Fuel EX představuje nejuniverzálnější model pro každičký terén díky širokému spektru nastavení odpružení. Řadí se mezi nejprodávanější kola ve své třídě. Vybírat můžete kola 27,5" i 29".

TREK Fuel EX 2017 - každý terén je pro něj hračka

FUEL EX: Ještě výkonnější

Celoodpružené kolo má sportovního ducha a skvělé vlastnosti v každém terénu. Všechna celoodpružená kola TREK jsou vybavena osvědčenými technologiemi jako ABP, Full Floater či Evo Link, a Fuel EX není výjimkou. Karbonový rám modelů je opatřen Carbon Armor, jenž kolo chrání před poškozením rámu během náročného terénu. Novinka v podobě technologie BOOST přináší kratší zadní stavbu znamenající skvělou ovladatelnost. Mimoto poskytuje jednodušší kompatibilitu s novými systémy pohonu.

Ještě agresivnější 

Průměr kol najdete v 27.5" i v 29", přičemž charakteristické prvky, které si získaly již mnoho oblíbenců Fuel EX zůstávají stejné. 29" padnou bikerům, kteří překážky v terénu přejíždí, 27.5" jsou ideálním řešením pro „skokany“.
Přední i zadní osa je na základě Boost technologie rozšířena - 29" kola tím získají vyšší tuhost, možnost širších plášťů a lepší kompatibilitu s novými sadami.

 

PROJECT ONE

POZOR! U modelů Fuel EX máte příležitost k navržení kola takového designu a vybavení, jež nikdo jiný nemá, a to při využití technologie PROJECT ONE.

navrhnout si svůj model

NAŠE TESTCENTRUM

V Harfasportu lze otestovat nekompromisní model Fuel EX 8 29 na vlastní kůži! V našem širokém sortimentu kol, kde si vybere jak začátečník, tak závodník či jak silničkář, tak biker, naleznete kromě výše zmíněného modelu také model z ještě vyšší řady: Fuel EX 9.7 29.

o treku

V současnosti má firma TREK vedoucí pozici v udávání trendů, co se týče vývoje kol. Nabídkou jízdních kol TREK uspokojí všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak závodníky. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektro kola, ale i speciální dámská kola.

kola trek 2017

Podobné články