Cross country TREK X-Caliber – nejen pro sporťáky!

CyklistikaProduktové novinky

X-Caliber modely horských kol se umístily v posledních letech na vysokou pozici na žebříčku nejpopulárnějších kol od Garyho Fishera a mohou se chlubit svou kvalitou mezi sportovními koly. V poměru cena – výkon představují na trhu těžkého soupeře.

Cross country TREK X-Caliber – nejen pro sporťáky!

X-Caliber 2017

Díky zkušenosti se závodními hadrtaily XC mohl Trek vytvořit lehká a rychlá kola X-Caliber, která vám nabízejí nefalšovanou zábavu. Využít je lze na závodech, vyjížďkách, ale i na singletracích. Modely X-Caliber jsou k dispozici s 27.5" i 29" koly - na základě Smart Wheels Size. Rámy modelů X-Caliber jsou hliníkové a platí na ně doživotní záruka. V Harfasportu vybírejte z modelů: X-Caliber 7, X-Caliber 8 a X-Caliber 9

prohlédnout modely X-Caliber 

SMART WHEELS SIZE – 27.5", NEBO 29"?

Nápad, se kterým přišel Gary Fisher, se v posledních letech prosazuje stále výrazněji. Jezdci oceňují u větších kol především lepší trakci kola. V náročnějším terénu potom každý uvítá také menší úhel nájezdu na překážku, takže snáze překoná nástrahy stojící v cestě oblíbeného trailu. Otázka, zda je pro vás vhodnější 27.5", nebo 29" kolo, je zodpovězena velmi snadno díky Smart Wheels Size.

Pánská a univerzální velikost

G2 GEOMETRIE

Genesis 2.0 geometrie je základním kamenem ve skvělé ovladatelnosti 29" kol značky TREK. Revoluční nápad Garyho Fishera, který spočívá v předsazení korunky přední odpružené vidlice, přináší zkrácení stopy kola, což výrazně zlepšuje ovladatelnost. Od příchodu G2 geometrie je zcela vymazán mýtus, že jsou 29" kola špatně ovladatelná. Exkluzivně pouze na kolech TREK.

JEŠTĚ LEHČÍ A LEPŠÍ RÁM

X-Caliber se stal inspirací pro pojmenování celé řady sportovních horských kol. To je důvod k oslavě a proto TREK připravil pro řadu X-Caliber skvělý rám, který je lehčí a lepší než kdy dříve. To vše navíc při hmotnostním limitu jezdce až 136 kg. Kola s rámem X-Caliber jsou nabízena v širokém rozsahu velikostí, takže si své kolo vybere pravdu každý.

DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA

Na všechny rámy TREK je v případě registrace kola poskytována limitovaná doživotní záruka pro prvního majitele. 

O TREKU

V současnosti má firma TREK vedoucí pozici v udávání trendů, co se týče vývoje kol. Nabídkou jízdních kol TREK uspokojí všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak závodníky. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektro kola, ale i speciální kola pro ženy.

Horská kola trek 2017

Podobné články