Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

TREK Domane – věrná silnička Fabiana Cancellary

CyklistikaProduktové novinky

Řada silničních kol Domane s IsoSpeed nabízí vše: nesmírnou rychlost, perfektní pohodlí a stabilitu pro závody, dokonce i na té nejnáročnější dlažbě ve Flandrech či v Roubaix.

TREK Domane – věrná silnička Fabiana Cancellary

TREK DOMANE

Modely Trek Domane byly vyvinuty na základě spolupráce s šampionem světové cyklistiky, Fabianem Cancellarou, přezdívaným Spartacus. „Kolo se každým šlápnutím hrne vpřed a důkazem je i to, že Spartacus s tímto kolem absolvuje celou sezónu, nejen jarní závody na kostkách.“ (TREK)

PROHLÉDNOUT SI DOMANE

Výkon, stabilita a komfort

Maximální výkon za všech podmínek zajišťuje Power Transfer Construction, tedy extrémně vysoká tuhost rámu. Mezi další přednosti kol Domane patří také stabilita a celková jistota, což se projevuje předvídatelným jízdním chováním a 3S chráničem proti padání řetězu.

K použitým technologiím se řadí tzv. Front Iso Speed, novinka sezóny 2017. Jedná se o pružicí prvek umístěný u sedlové trubky, jenž pohlcuje nerovnosti. Výslednému pohodlí výrazně přispěla Bontrager IsoCore řídítka, jejichž speciální karbonová konstrukce si poradí se sebemenší vibrací. Adjustable Rear Iso Speed je opravdová vychytávka, díky níž lze u modelu Domane SLR plynule nastavovat tuhost zadního Iso Speedu. Brzdové provedení volíte mezi klasickým a kotoučovým, přičemž u klasických brzd (direct-mount) je možné použít širší 28mm pláště. Stejně tak kotoučové brzdy nyní poskytují kompatibilitu s širšími plášti než 32 mm.

 

PROJECT ONE

PROJECT ONE dává každému zákazníkovi naprosto volnou ruku při výběru komponentů a navržení vlastního designu. Díky tomu můžete mít kolo, které nemá nikdo jiný na světě!

NAVRHNOUT SI VLASTNÍ MODEL

o treku

Kořeny americké značky TREK sahají do roku 1976, a od té doby prošla velkými pokrokovými inovacemi. Nabídkou jízdních kol uspokojí TREK všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak sportovní nadšence. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektro kola, ale i speciální kola pro ženy.

Podobné články