zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Juniorské kolo AUTHOR A-Matrix 26

CyklistikaProduktové novinky

AUTHOR A-Matrix 26 je tím pravým kolem pro juniory, kteří budou pomalu přecházet ke kolu dospělému. Pro tento model je typický odolný rám, spolehlivé brzdy, jednoduchá manipulace, komfort a zároveň velmi dobrá cena.

Juniorské kolo AUTHOR A-Matrix 26

A-MATRIX 26

Juniorské kolo AUTHOR A-Matrix 26 s průměrem plášťů 26" představuje poslední stupínek před přechodem k dospělému kolu.  Duralový rám se vyznačuje svou propracovanou geometrií pro co nejjednodušší manipulaci a zároveň je díky prohnuté horní trubce (tzv. sloping) usnadněné nasedání a sesedání z kola. Kolo disponuje odpruženou vidlicí RST Capa T 26, komfortním otočným řazením Shimano Revoshift přímo na gripech a kvalitními brzdami Tektro V. Kolo AUTHOR A-Matrix 26 je velice výhodné řešení v poměru cena-výkon. V řadě matrix je dále zastoupeno kolo velikosti 24.

A-MATRIX 26 V E-SHOPU

 

 

O AUTHORU

AUTHOR je česká cyklistická značka, která se objevuje na trhu již přes 20 let. Vyrábí kola horská, silniční, krosová, touringová a dále speciální dětská, dámská, „adventure“, freestyle i eletrokola. Takřka ihned po uvedení značky se stal AUTHOR nejprodávanějšího výrobce českého a slovenského trhu.

Mezi dětskými koly si dále prorazily cestu např. modely s poutavým názvem King Kong, jež jsou typické svou inovativní hravou geometrií nebo model Cosmic 20 představující ideální možnost pro osvojení základů řazení. Kromě kol je AUTHOR výrobcem oblečení, doplňků, komponentů a dalších sportovních potřeb. V Harfasportu naleznete širokou škálu dětských kol značky AUTHOR.

KOMPLETNÍ NABÍDKA DĚTSKÝCH KOL AUTHOR

Podobné články