zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

TREK Powerfly+: TOP kvalita horského elektrokola

CyklistikaProduktové novinky

Elektrokola TREK Powerfly+ disponují kvalitním systémem Bosch, díky čemuž získávají vskutku parádní výkon. Vybrané modely jsou vybaveny baterií s ještě větší kapacitou. Kola jsou ideální do těžkého terénu, kde si s nimi pořádně zařádíte!

TREK Powerfly+: TOP kvalita horského elektrokola

powerfly+

Mezi elektrokoly Powerfly+ najdete také dámská kola přizpůsobená ženským potřebám a ergonomii včetně elegantního designu (modely WSD). Powerfly+ modely mají komponenty od předního výrobce Bontrager. Rozměr kol Powerfly+ je 29".

Zvýšená kapacita baterie

Baterie vybraných modelů elektrokol TREK Powerfly mají zvýšenou kapacitu, a tak představují ideálního společníka na delší cesty, či na náročné stoupání, kdy dostává baterie pořádně zabrat.

Výkonný pohon Bosch Ride+

Elektrokola vám budou pomáhat (pouze při šlapání) až do rychlosti 25 km/h. Můžete se s nimi tedy snadno rozjíždět a nenadřete se při jízdě do kopce, či při boji se silným větrem. Systém ovládáte z řídítek a volíte mezi 4 režimy. Kromě toho se vám na displeji zobrazí nabití baterie a dojezdová vzdálenost.

100% horské kolo

Pohodlí a nerušenou jízdu i v nejtěžších terénech umožňuje Powerfly+ modelům perfektní geometrie hliníkového rámu a také kvalitní komponenty.

Dokonalé zpracování a špičková kvalita

Elektrokola Powerfly+ se řadí mezi nejkvalitnější kola na trhu, což je umožněno pečlivým zpracováním, výběrem nejlepších dostupných komponentů a systémem Bosch, jakožto špičkou v oblasti asistovaného pohonu kol.

PROHLÉDNOUt kola trek powerfly

Zavítejte do našeho testcentra

Chcete si vyzkoušet jízdu na TOP elektrokole? V našem testcentru si můžete vypůjčit dámský model Powerfly WSD 5+!

navštívit testcentrum

o značce trek

V současnosti má firma TREK vedoucí pozici v udávání trendů, co se týče vývoje kol. Nabídkou jízdních kol uspokojí všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak sportovní nadšence. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektro kola, ale i speciální kola pro ženy.

PRO KOHO JE VHODNÉ ELEKTROKOLO?

Elektrokola se u nás i ve světě stávají stále více a více populárnějšími a již dávno neplatí, že by elektrokolo bylo jen pro babičky. A kdo je tedy vhodným adeptem?

  1. Ti, kteří jezdí pro zábavu a nechtějí „vypustit duši z těla“ při dohánění zdatnějšího partnera, se mohou s elektrokolem při tomto závodění dokonce i kochat přírodou!
  2.  Důvod pro koupi elektrokola mají ale i sportovci! Díky pohonu totiž najedou opravdu pořádné štreky včetně velkého stoupání a přitom si natrénují kondičku. 
  3.  Cyklisté, lidově řečeno v nejlepších letech, si na kole užívají své vitality, a mohou si tak vyjet i s vnoučaty
  4.  Elektrokolo je také ideálním pomocníkem při cestě do práce: proberete se před náročnými hodinami, jež vás mnohdy čekají, a přitom nepřijedete do práce ufunění. 

Jízda na e-kole však neznamená, že si nemůžete dát pořádně do těla, ba naopak - při každé jízdě si vyberete mód dle vašich požadavků (při výběru dobré sledovat počet úrovní) a na základě toho určujete, jak moc vám kolo pomůže.
Elektrokolo se zkrátka stane vaším kamarádem hned po prvních ujetých kilometrech!

Proč se vyplatí vybrat co nejkvalitnější?

U elektrokola je dobré si připlatit, protože pro spokojenost velice záleží na kvalitě baterie. Parametrů pro výběr elektrokola je pochopitelně hned několik. Primárně budete řešit, na jakém terénu chcete především jezdit. Jeden z nejdůležitějších aspektů je však typ, kapacita a kvalita baterie, což se pojí se systémem a umístěním pohonu. Dojezd kola se uvádí pomocí watthodin (Wh = součin ampérhodin + voltů).

Obecně lze baterie dle dojezdů klasifikovat do těchto kategorií:

•    40 - 70 km/nabití 
•    70 - 90 km/nabití
•    90 km a více/nabití

Podobné články