TREK Top Fuel 2017 potěší všechny závodníky

CyklistikaProduktové novinky

Kolo, které stálo na špici v době rozkvětu závodů horských kol, je zpět a hodlá se vrátit na samý vrchol.

TREK Top Fuel 2017 potěší všechny závodníky

top fuel

Nový TREK Top Fuel se stává nejlepším modelem pro XC závodníky, jezdce maratonů a světového poháru Trek Factory Racing, jehož kdy TREK představil. Perfektně splňuje podmínky jako je rychlost, nízká hmotnost a komfort. Nejnovější technologie, zcela přepracovaný rám a vývoj na základě zkušeností ze Světového poháru přináší kolo pro rychlé i technické tratě. U nás najdete model Top Fuel 8 a Top Fuel 9.8.

Karbonový rám disponuje kratší zadní stavbou a závodním nastavením tlumičů. Již „zajetá“ technologie ABP je opět doplněna přepákováním EVO Link a spojuje se s Full Floater zadní stavbou.

Dvojnásobnou tuhost získal Top Fuel prostřednictvím TREK Boost technologii, přičemž se u nového rámu rozšiřovala zadní i přední osa. Kromě toho jsou 29" kola ještě tužší a zejména skvěle kompatibilní s novými sadami.

Zkrácení stopy kola, tedy lepší ovladatelnost, je zajištěna díky inovativní myšlence Garyho Fishera: předsazení korunky přední odpružené vidlice. Na základě G2 geometrie se tak zcela vyvracuje špatná pověst 29" kol kvůli špatné ovladatelnosti.

trek top fuel 2017

Menší úhel nájezdu na překážku v náročném terénu znamená snazší překonání. Zda volit 27.5", či 29" vám ukáže tabulka Smart Wheels Size.

    Pánské velikosti                              Dámské velikosti

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

o treku

V současnosti má firma TREK vedoucí pozici v udávání trendů, co se týče vývoje kol. Nabídkou jízdních kol TREK uspokojí všechny cyklisty jak „hobbíky“, tak závodníky. U nás v Harfasportu naleznete ve TREK řadách horská kola, silniční kola, dětská kola,  elektro kola, ale i speciální kola pro ženy.

celá nabídka kol značky trek

Podobné články