zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Cyklistické oblečení týmu Sky od CASTELLI

CyklistikaProduktové novinky

Cyklistický dres CASTELLI AERO: maximální aerodynamika, prodyšnost a pohodlnost a přitom minimální hmotnost. Vyberte si v Harfasportu závodnické oblečení na kolo!

Cyklistické oblečení  týmu Sky od CASTELLI

oblečení týmu sky

Tým Sky je jediným týmem na World Tour 2017 oblečeným v dresech od značky Castelli. Generální manažer týmu Dave Brailsford s radostí oznámil tuto spolupráci, při které prý nepůjde jen o dodávání oblečení, ale i o inovačního partnera. Castelli dres 2017 pro tým Sky je ovlivněn kombinací italského a britského designu a reflektuje největší vítězství týmu. Dres doplňují krátké rukavice, ponožky a čepice.

„We're delighted with the results and we hope our fans will love it as much as the riders do.“ (Sir David Brailsford)

kolekce castelli sky

castelli aero 5.1 fz

Letní dres  AERO 5.1 pokračuje v jersey „aero revoluci“ cyklo oblečení, přičemž se stal nejvíce aerodynamickým dresem, který kdy značka Castelli představila. Nejde však pouze o aerodynamický střih, ale také o extrémně lehký materiál, pouze 103 g, tedy téměř o 40 g lehčí než standardní jersey dresy. AERO 5.1 je určen pro závodníky i sportovní jezdce, kteří hledají pohodlí a odolnost. Polyesterové tkaniny uschnou velmi rychle.

  • Nejprodyšnější dres z dílny Castelli
  • Materiál Velocity s aero jamkami ve struktuře na přední části pro zlepšení aerodynamických vlastností
  • 3D síťovina na zádech, jako prevence proti přehřátí
  • Síťované ukončení lemů rukávů
  • Kompresní lem okolo pasu udrží 3 zadní kapsy bezpečně na svém místě
  • Vnitřní elastický silikonový grip
  • YKK® Camlock zip
  • Reflexní proužky

 CASTELLI AERO 5.1 fz

O značce castelli

Značka Castelli pocházející ze slunné Itálie se stala již živou legendou v cyklistickém oblečení. Její kořeny sahají až do roku 1876, a je tak jedním z mála výrobců, kteří se mohou chlubit tak dlouhou historii výroby sportovního oblečení se zaměřením na cyklistiku. Značka přichází neustále s novými inovacemi s cílem maximálního pohodlí díky sledování každičkého detailu. V Harfasportu u nás najdete širokou nabídku značky Castelli, od bund, přes vesty, dresy, kalhoty, návleky, po rukavice, ponožkyčepice či nákrčníky.

zobrazit celou nabídku castelli

Podobné články