Výkonná horská kola za zajímavou cenu, SCOTT Aspect

CyklistikaProduktové novinky

Hledáte pánské horské kolo s pevným rámem, které je lehké, výkonné a přitom cenově velmi přitažlivé? Vybírejte z řady kol SCOTT Aspect!

Výkonná horská kola za zajímavou cenu, SCOTT Aspect

Modely SCOTT Aspect jsou věrní "dělníci", které vezmete na delští túry a bez problému naložíte brašnu na nosič, což dvakrát zeslabovaný rám umožňuje.V řadě SCOTT Aspect najdete modely jak na 27" kolech, tak na 29". Snadným ukazatelem je označení daného modelu 900 (29"), 700 (27,5"). Pokud nevíte jakou velikost kola zvolit, nahlédněte do našeho průvodce výběrem. Modely mají hliníkový rám typu Alloy 6061 DB / Performance geometry, uzamykatelnou vidlici se zdvihem 100 mm, diskové brzdy Shimano a jsou vybavené komponenty Syncros.

Kola jsou ideální volbou pro rekreační jezdce, či začínající horské nadšence! U nás naleznete letošní modely řady Aspect: 910930, 940 a 730.

prohlédnout modely aspect v e-shopu

O ZNAČCE

Švýcarská značka SCOTT patří mezi světovou špičku jízdních kol a sportovního vybavení. Každým rokem přichází s nějakým unikátem v podobě nových technologií, inovací a atraktivního designu, na čemž se podílejí samotní vrcholoví sportovci. Kola SCOTT jsou spojována se jmény jako Nino Schurter či Jenny Rissvedsová.

Pokud jste milovníky značky SCOTT, je Harfasport to správné místo pro vás! Nabízíme veliký průřez modelů SCOTT, kdy si vybere rekreační jezdec i závodník.

horská kola scott

Podobné články