Descente: značka luxusního oblečení

Produktové novinkySjezdovky

Loňská sezóna k nám nově přinesla oblečení značky Descente reprezentující nejvyšší kvalitu, a to jak v oblasti používaných materiálů, technologií, střihů, ale také elegantního designu. Již můžete vybírat z nové kolekce!

Descente: značka luxusního oblečení

NADSTANDARDNĚ KVALITNÍ LYŽAŘSKÉ OBLEČENÍ

Japonská značka sportovního oblečení se na trhu objevila již v roce 1935. Název však hledejte ve francouzském slovníku, jelikož je to výraz pro sjezdové lyžování. Nyní je výrobce Descente světovým leaderem s nadstandardně kvalitním oblečením.  Descente si u každého modelu dává na misku vah funkčnost s módou. U každé kategorie sportovního oblečení se snaží o maximální rovnováhu. Designy dětského oblečení často ladí s dospěláckým provedením.

descente v e-shopu

 

ZÁSADY značky descente

  1. Sportovní funkce - zde si vytyčila za cíl zejména nízkou hmotnost, vysokou elasticitu a poddajnost, což je umožněno např. přesným lícováním dílů, precizním prošíváním a dodržováním střihu.
  2. Dlouhá životnost a odolnost - u tohoto bodu sledují všechny možné vlivy jako je odření, vytahání, tepelné působení stejně jako působení pracích prostředků.
  3. Bezpečnost - zde se rozumí ochrana proti následkům pádu s promyšlením každého detailu - např. "brzdicí" materiály při pádu na prudké sjezdovce.
  4. Komfort - jde zejména o termoizolaci, skvělé odvětrávání, vysokou odolnost vůči větru a vodě, stejně jako co nejnižší hmotnost, použití antibatkeriálních materiálů, ale také měkkost a hebkost. Barvy volí také pro pohodlí lyžaře, tedy ve smyslu dobré nálady!

"SLOVNÍČEK" InovativníCH technologiÍ

Abyste se lépe vyznali v terminologii u popisků produktů, zde jsme pro vás připravili základní vodítko:

  • Motion 3D - speciálně poskládaná vlákna, která přesně kopírují pohyby lyžaře
  • Infinite Movement - maximální flexibilita díky Motion 3D technologii, čtyřsměrným strečovým vláknům, tzv. Toray Dermizax elastické laminaci, vnitřní strečové vložce a 3M Thinsulate Platinum izolaci
  • Streamline Technology - systém odvádění vody z oblastí kapes na principu strategického rozmístění třírozměrných linek
  • Fly Ventilation - pokrokový systém kombinující odvzdušňovací ventil s klapkou u brady do jednoho dílu, čímž se maximalizuje cirkulace vzduchu a redukuje pára kolem krku a brady
  • Inner Surface System - specifický ventilační systém zabudovaný v oděvu pro udržení optimální teploty a vlhkosti, vnitřní teplo a vlhkost jsou efektivně rozptylovány a odváděny ven
  • Action Camera Pocket - integrovaný držák na elektronické zařízení pro snadné ovládání
  • Para-Hood - speciálně upravená kapuce proti vniknutí sněhu, ale také pro optimální termoregulaci

Podobné články