zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Cyklovyjížďka s Harfasportem 13. 6.

CyklistikaTestováníVýlety

Rádi byste vyrazili na kolo a nemáte s kým? Chtěli byste si ZDARMA otestovat nové kolo? Popovídat si o cyklistice? Něco se dozvědět o výživě? Zjistit, jak to chodí na Ironmanu nebo jiných ultra triatlonech? Pojeďte s námi ve středu 13. 6. od 17 hodin na cyklistickou vyjížďku!

Cyklovyjížďka s Harfasportem 13. 6.

KDY a KDE?: 13. 6. V 17 hodin od prodejny harfasport

Lehkou vyjížďku na MTB povede profesionální triatlonista Honza Strangmuller, který Vám rád zodpoví veškeré dotazy ohledně tréninku, výživy, jak to na takových dlouhých závodech chodí a další spoustu zajímavostí.

Honza pro Vás připravil nenáročnou trasu na 30 km se startem v HARFASPORTu a poté směrem na východ Prahy kolem Kyjského a Počernického rybníka lesem až do Klánovic, kde uhneme na Horní Počernice a následně zpět do Prahy s návratem opět na prodejnu.

Pokud byste rádi tento výlet skloubili s otestováním nového kola, tak není problém. V HARFASPORTu Vám rádi kolo pomůžeme vybrat z našeho testcentra a v rámci cyklo vyjížďky půjčíme zcela ZDARMA. Můžete si ho předem rezervovat po domluvě na prodejně, mailu stangler@harfasport.cz nebo telefonu 702 081 604.

Pro každého účastníka je také připraveno občerstvení na cestu v podobě láhve s iontovým nápojem a energetické sušenky.

neváhejte a pojeďte si s námi a dalšími cyklistickými nadšenci užít pohodové odpoledne na kole.

Přihlásit se můžete na mailové adrese stangler@harfasport.cz nebo telefonu 702 081 604.

 

 

Jan Strangmüller

Triatlonu se věnuji od roku 1994, kdy jsem od juniorských let a krátkých triatlonů postupně přecházel na delší distance. Svého prvního Ironmana jsem chtěl jet ještě před 18. rokem, ale vzhledem k mému věku jsem musel ještě chvíli počkat. Mezitím jsem se naučil na kajaku a v Kvadriatlonu získal několik titulů Mistra světa a Evropy.

V roce 1999 jsem konečně začal s dlouhým triatlonem a svůj první Ironman v Klagenfurtu jel za 8:43. Zde jsem se kvalifikoval na Havaj a tam také vyhrál při svém prvním startu za 9:09.

Od té doby je pro mě Ironman srdcová záležitost a do roku 2005, kdy jsem ukončil závodní činnost. Jako profesionál jsem dosáhl výsledků, na které jsem velmi pyšný a hrdý.

IRONMAN KOREA CHAMPION
IRONMAN HAWAII 1. místo 18-24 9:09,59
IRONMAN HAWAII PRO 22. místo 9:00,09
IRONMAN MALAYSIA 3. místo
IRONMAN CALIFORNIA 5. místo
IRONMAN FLORIDA 7. místo
IRONMAN PODERSDORF 1. místo  8:23,27
Mistrovství světa v dlouhém triatlonu IBIZA 3. místo teamy
Mistrovství Evropy v dlouhém triatlonu Almere 2. místo teamy
Nejlepší čas na IM 8:23,27
IRONMAN HAWAII 2017 - 9:41 ( kategorie 40-44 )

Podobné články