zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Exkluzivně u nás: limitovaná kolekce Colmar Van Orton!

Produktové novinkySjezdovky

Zazařte na sjezdovce! Limitovaná kolekce COLMAR Van Orton vzdává hold kultovním symbolům popkultury osmdesátých let!

Exkluzivně u nás: limitovaná kolekce Colmar Van Orton!

o SPOLUPRÁCI van orton A COLMAR

Studio Van Orton Design založili bratři Marco a Stefano Schiavon z Rivoli. Tato dnes už pětatřicetiletá dvojčata jsou obrovskými fanoušky digitálního světa a hudby osmdesátých let, která s nesmírnou vášní prosakuje jejích tvorbou. S nástupem dnes už klasických filmů “Návrat do budoucnosti” a “Gremlins” a internetu začali navazovat spolupráce s mezinárodními značkami. Pro letošní zimu spojili své síly se značkou Colmar. Právě jejich specifická grafika se otiskla do nové limitované kolekce zimního oblečení Colmar.

"Tato spolupráce byla skutečně obrovskou příležitostí. Zejména proto, že nám umožnila experimentovat s novým typem přístupu k naší kreativní metodě. Obvykle vyvíjíme náš design na prázdné stránce. Tentokrát jsme však geometrii aplikovali přímo na předem definované části oblečení.” říkají Marco a Stefano.

vysoce funkční materiál

Extrémně technická tkanina je vodotěsná a prodyšná, s vodoodpudivou a ekologicky udržitelnou Teflon EcoElite povrchovou úpravou. Vychytávky jako protisněhový pás, kapuce na přilbu je činí ideální pro velké nadmořské výšky. Stejné jako zabudovaný ochranný lavinový systém Recco založený na radarové technologii, který napomáhá při hledání obětí v lavinách.

KOMPLETNÍ DÁMSKÝ I PÁNSKÝ SET

Geometrie, výrazné vzory a měkkou texturu spojili bratři se silným know-how, technologií a zkušenostmi značky Colmar, které získal za 95 let své historie. Výsledkem je pocta jejím ikonickým symbolům s vizuálním rysem osmdesátých let, vše ve stylu pop art. Oblečení pokrývá bouře barev přesně, jak se sluší na pop z osmdesátých let, dámská bunda: fuchsiová a světle modrá a pánská bunda: ohnivě červená, petrolejově modrá a jasně žlutá. 

  • Reklamní slogan ze sedmdesátých let "V případě sněhu ... Colmar" inspirovaný silniční značkou, která doporučuje řidičům používat sněhové řetězy, se v podobě symbolu sněhové vločky objevuje na bílých tričkách, a to v dámském i pánském provedení.
  • Na modrých mikinách z hladkého fleecu je úchvatný pestrobarevný potisk s lyžařkou na svahu v komiksovém stylu Van Orton na dámském střihu a lyžařem na pánském střihu.
  • Ve stejném módu jsou i černá trička, kde je na dámském tričku lyžařka natištěná přes velké C, na pánském tričku lyžař. Kolekci doplňují pro lyžařky bílé kalhoty  se stejnou grafikou jako je na bundě, pro lyžaře černé kalhoty . Pro lyžaře i lyžařky vylaďuje outfit unisex čepice.

Přijďte si vyzkoušet oblečení originálního designu!

colmar van orton v e-shopu

Podobné články