Trek X-Caliber 9 2020

CyklistikaProduktové novinky

X-Caliber 9 je nejšpičkovější model v řadě kol Trek X-Caliber 2020. Je to krosové horské kolo vybavené díly na závodění. Výhody X-Caliberu 9 pocítíte v rychle ovladatelné geometrii, lehkých dílech a dostatečném odpružením, které vyhlazuje nerovnosti. Modely X-jsou ideální volbou pro závodníky a ty, kdo chtějí najet větší vzdálenosti za kratší dobu.

Trek X-Caliber 9 2020

5 důvodů proč právě X-Caliber 9

  • Je to skvělé kolo pro ty, kteří se začínají věnovat závodění. Získáte v něm špičkové XC díly a parádní rám.
  • Není nic lepšího než tiché kolo s přehazovačkou s řadicím mechanismem, který zabraňuje nárazům řetězu.
  • Rám je zcela kompatibilní s díly špičkové kvality, jako jsou závodní kola a teleskopická sedlovka, pokud se pro podobný upgrade rozhodnete.
  • Vidlici lze vzdáleně zamykat bez potřeby sundavat ruce z řídítek při jízdě na rovinkách.
  • Pohon 1x nabízí široký rozsah převodů s jednoduchostí jediné řadicí páčky.

Pro koho je vhodné?

Měříte své jízdy rychlostí a najetou vzdáleností a chcete rychlé XC kolo, které vám pomůže ujet více kilometrů za kratší dobu? Hledáte hardtail se závodními díly, které vám na trailu poskytnou výhodu? Pak je tu pro vás X-Caliber.
X-Caliber 9 je rychlý, hbitý a účinný XC hardtail, který je ideální pro závodní jezdce a každého, kdo hodlá na trailu ujet velké vzdálenosti.

Řada Trek X-Caliber nemusí být však záležitostí pouze závodníků. Modely X-Caliber jsou ideální volbou, pokud sháníte skvěle osazené horské kolo za dobré peníze. Z této řady mohou vybírat také cyklistky díky sklonu horní rámové trubky a lehkému hliníkovému rámu.

inovativní rám

Hliníkový rám Alpha Gold se vyznačuje prvky, které zaručují lepší jízdu. Kónická hlavová trubka zajišťuje přesnější a sebevědomější ovládání v přední části kola. Vzdálenost nábojů Boost 141 umožňuje použití kratších řetězových vzpěr a hbitější ovladatelnost zadní části.

skvělé komponenty

Lehký hliníkový rám Alpha Gold, 100mm vzduchová vidlice RockShox Judy Silver se vzdáleným zamykáním, pohon Shimano XT/SLX 1x12 se širokým rozsahem převodů pro snazší výšlapy. Kola připravená na použití bezdušových plášťů se širšími náboji Boost141 pro vyšší pevnost kol a prostor pro plášť.

TREK X-CALIBER 9 V E-SHOPU

Vybírat můžete ve dvou barvách: žluto/tyrkysové či červené. Z řady Trek X-Caliber vám můžeme nabídnout také model Trek X-Caliber 8 2020 a Trek X-Caliber 7 2020.

JAK SE JEZDÍ NA X-CALIBERU

Podobné články