zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

L'Etape: Ochutnávka Tour de France v Česku - 28. srpna 2021

CyklistikaPROBĚHLOZávody

L'Etape Czech Republic by Tour de France je cyklistický závod pro veřejnost, který vám umožní zazávodit si ve stylu cyklistických profesionálů a užít si unikátní atmosféru legendární Tour de France. Zároveň je to oslava, svátek, festival cyklistiky, pro všechny malé i velké fanoušky Staré dámy. 

L'Etape: Ochutnávka Tour de France v Česku - 28. srpna 2021

Staňte se na jeden den Saganem, Froomem nebo Contadorem. Zazávoďte si v profesionálních podmínkách stejných jako panují na Tur de France. Čekají na vás 2 závody na 130 a 90km, soutěže o žlutý, puntíkovaný i zelený dres pro nejlepšího závodníka, vrchaře i spurtéra!

Harfasport sportovním dodavatelem závodu L'etape Czech Republic

S hrdostí oznamujeme, že jsme se stali sportovním dodavatelem závodu pořádaného pod hlavičkou Staré dámy!

L´ETAPE BY TOUR DE FRANCE

L'Etape by Tour de France je globální série závodů pod hlavičkou Tour de France zaměřená na cyklistiku pro veřejnost, které se účastní místní nadšenci i závodníci z celého světa. Jednotlivé závody se pravidelně konají v několika evropských zemích, Austrálii, Číně, Jihovýchodní Asii, Mexiku, USA a v zemích jižní Ameriky. Nejvíce účastníků bývá tradičně ve Francii (15 tisíc), v Austrálii a Velké Británii.

Může to být i pohodová vyjížďka. Záleží jen na vás, jak závod pojmete. Medaile je připravena pro každého, kdo dokončí. Start a cíl v Praze, trasy vedoucí po uzavřených silničkách Křivoklátska, Berounska a Českého krasu.

FESTIVAL CYKLISTIKY

Stejně jako Tour de France není jen o závodění, nebude taková ani L'Etape Czech Republic. Můžete se těšit na bohatý doprovodný program. Na své si přijdou fanoušci cyklistiky, rodiny s dětmi i milovníci francouzské kultury a gastronomie. Festivalový park se spoustou stánků, atrakcí, muzeem a oficiálními produkty Tour de France bude v samotném centru Prahy. Pro diváky podél trasy pořadatelé chystajífanouškovská místa se spoustou zábavy. Ambassadorem závodu pro ČR je Zdeněk Štybar!

Registrace a bližší informace

Podobné články