Lyžařské brýle Oakley® vytvořené předními sportovci koupíte v HARFASPORTu

ProdejnaProduktové novinkySjezdovky

Oakley® uvádí na trh novou kolekci pro zimní sporty 2022, kterou vytvořili a navrhli přední sportovci. U nás nyní zakoupíte lyžařské brýle, za kterými stojí Mikaela Shiffrin a Aleksander Aamodt Kilde.

Lyžařské brýle Oakley® vytvořené předními sportovci koupíte v HARFASPORTu

Kolekce Oakley® pro zimní sporty 2022 byla vytvořena v tandemu se soupiskou sportovců na mistrovské úrovni Teamu Oakley. Kolekce představuje oddanost a neúnavné sledování technologií, designů a funkčností ovlivněných sportovci, a to jak na horách, tak pod horami. Kolekce 2022, která je k dispozici v jedinečných barevných kombinacích a vzorech, vybízí své nositele, aby byli tím, kým jsou, a zároveň bez problémů povýšili svou výkonnost díky funkčnosti a elegantní estetice.

Kolekce pro zimní sporty 2022, která využívá nejnovějších poznatků z technologie, designu a výroby tkanin, předvádí závazek společnosti Oakley vytvářet prvotřídní oblečení pro zimní sporty, motivované samotnými sportovci. Letošní kolekce zahrnuje různé zimní styly pod záštitou sportovců z Teamu Oakley, jako Mikaela Shiffrin, Aleksander Aamodt Kilde, Jamie Anderson, Sage Kotsenburg a Ståle Sandbech. Kompletní sortiment prvotřídních brýlí, helem, bund, kalhot, vest a zimních doplňků je vyroben z technických tkanin s vynikajícími vlastnostmi a vyznačuje se detaily inspirovanými sportovci a účelným designem. Výsledná kolekce osloví ty, kdo očekávají od sebe a od své zimní výbavy to nejlepší v těch nejnáročnějších podmínkách.

MIKAELA SHIFFRIN

Mikaela Shiffrin si během svých 12 sezón profesionálního alpského lyžování vybudovala pozici jedné z nejlepších lyžařek všech dob. Tato mistryně byla partnerkou značky Oakley pro charakteristickou řadu brýlí Flight Deck, která čerpala inspiraci z přírodního divu polární záře. Díky bezobroučkovému designu inspirovanému hledím helmy bojových pilotů a širokoúhlým čočkám Prizm Jade Iridium brýle Flight Deck Mikaely Shiffrin maximálně zvětší vaše zorné pole, takže vám na svazích neunikne jediný okamžik. Barevná paleta brýlí Flight Deck Mikaely Shiffrin kombinuje různé odstíny modré a světle purpurové a vzor na řemínku odráží zářivá tančící světla polární záře.

Brýle Oakley by Michaela Schiffrin

 

ALEKSANDER AAMODT KILDE

Aleksander Aamodt Kilde dál dominuje díky svým sportovním schopnostem, které nejsou z tohoto světa. Impozantní norský lyžař se přidal k týmu Oakley se svými charakteristickými brýlemi Flight Path s čočkami Prizm Sapphire Iridium usazenými v rámu s polovičními obroučkami, které snižují odpor a poskytují nepřerušované proudění vzduchu. Kildeovy brýle se vyznačují grafickým tématem znázorňujícím vikinské symboly neboli „runy“, ke kterým inspiroval jeho severský původ. Tento lyžař spolupracoval se značkou Oakley i loni, kdy vytvořil a vyvinul svou helmu ARC5 se skořepinou z kompozitu M-Forge s unikátním designem zadní části chránící krk a tělo v kompromisních polohách během sportu, ve které ho můžeme vidět i v této nové kampani.

Brýle Oakley by Aleksander Aamodt Kilde

 

Všechny lyžařské brýle Oakley

Podobné články