Běžky a boty na běžky Rossignol vítězí ve světových pohárech i u zákazníků

BěžkyProduktové novinky

Nabídka běžeckých lyží Rossignol se neustále vyvíjí, přizpůsobuje se novým požadavkům lyžařů a trhu. Posun v oblasti inovací a nových technologií stále pokračuje a aktuální nabídka je určena všem lyžařům. Těm s nejvyššími závodními ambicemi i těm začínajícím.

Běžky a boty na běžky Rossignol vítězí ve světových pohárech i u zákazníků

BĚŽKY ROSSIGNOL

Letos značka Rossignol rozšiřila svou nabídku běžeckých lyží a uvedla na trh zcela přepracované řady. Závodní řada Race Expert je nově prezentována s několika vysoce inovativními a exkluzivními koncepty. Značka představila i nové vázání move, které dává lyžím R-Skin schopnost okamžitě se přizpůsobit každému lyžaři a všem sněhovým podmínkám, aby byla zajištěna absolutní všestranná spokojenost.

Preferujete na běžkách klasický styl nebo bruselní?
Volte podle svých preferencí to nejlepší!

NOVÝ KONCEPT BĚŽEK ROSSIGNOL - MÉNĚ JE VÍCE

Velkou letošní novinkou je řada X-IUM Premium+ v řadě Race Expert. Pro zvýšení výkonu se tým výzkumu a vývoje společnosti Rossignol inspiroval přístupem «méně je více», který se projevuje jednoduchými prvky, čistými liniemi a střídmými materiály v oblastech, jako je design a architektura. Rossignol tento trend převzal i ve svých produktech.

Tím, že tým výzkumu a vývoje v maximální možné míře eliminoval všechny aspekty, které nebyly pro výkon lyže naprosto zásadní, mohl se zaměřit na jeden zásadní požadavek: snížení hmotnosti.

Model X-IUM Premium+ je inspirován teorií, že je možné dosáhnout více s méně!

  • Přepracování horní části lyže přineslo úsporu 80 gramů na pár.
  • Výkonnost se zvýšila díky efektivnější a snadněji ovladatelné lyži.
  • Nižší hmotnost také zlepšuje akceleraci lyže a snižuje energetické ztráty.

Lyže X-iUm Premium+, které se vymykají zvyklostem na trhu, splní očekávání závodníků a lyžařů, kteří hledají vysoký výkon a technickou dokonalost.

Běžky Rossignol na bruselní/skate

Rossignol měl vždy velmi silnou bruslařskou tradici a jeho podíl na trhu dokazuje, že patří mezi lídry. Četná vítězství ve Světovém poháru, kvalita výrobků a odborné znalosti umožnily Rossignolu vytvořit výjimečnou nabídku skate lyží od závodníků po začínající a juniory.  

A není pochyb o tom, že koncepce «méně je více» dodala řadě Race Expert a zejména výrobkům X-ium Premium+ zcela nový rozměr.

Všechny modely běžek na skate
 

Běžky Rossignol na klasiku se skinem

Řada R-Skin zpřístupňuje klasické lyžování každému s velkou lehkostí a pohodlím. Řada R-Skin splňuje očekávání všech typů lyžařů, ať už jsou to experti, kteří hledají výkon a vzrušení, nebo požitkáři, kteří chtějí aktivně relaxovat.

Řada běžek R-Skin letos těží z příchodu dvou nových vázání Move Switch a Move Race, která lze na lyžích přesunout do různých poloh a zvýšit tak přilnavost nebo skluz, aniž byste museli sundávat lyže. Pohodlné, časově úsporné a efektivní!

 všechny modely běžek se skinem 

BOTY NA BĚŽKY ROSSIGNOL

Velkou novinkou v nabídce lyžařských bot Rossignol pro klasické lyžování je nová řada Race Expert. Nesmíme zapomenout ani na exkluzivní a inovativní koncepty produktů X-IUM s novou, tuhou karbonovou konstrukcí u lyží pro Světový pohár a inspirovaným designem v celé řadě. V oblasti Backcountry se prosazuje nová základna X-plore s přepracovanými designy napříč celou řadou s nově vypadajícími modely X-10 a X-8. Zvláštní zmínku si zaslouží model X-10 Classic a jeho zcela nový koncept Tech Control Wrap, který lyžařům nabízí výjimečnou stabilitu ve všech sněhových podmínkách a terénu.

Boty na běžky RACE EXPERT – NOVINKA 2023

Pokud jde o hmotnost, výkon nebo účinnost, v řadě Race Expert není nic ponecháno náhodě. Byly použity ty nejlepší materiály, aby se výkonnostní úroveň ještě zvýšila. Tyto boty, zdokonalené s pomocí nejlepších závodníků, umožňují všem sportovcům Světového poháru posunout se o krok dál.

Boty na běžky RACE EXPERT pro bruslení

Bota X-IUM Premium + Skate byla navržena pro závody a kombinuje výkon, přesnost a efektivitu. Její jednodílné karbonové zadní výztuhy zlepšují výkon díky větší torzní tuhosti pro lepší oporu nohy. Tato ultralehká bota pomáhá šetřit energii a zároveň optimalizuje ovládání lyží. Dalším prvkem je koncept spirálového zipu. Zip se spirálovitě obtáčí kolem lýtka a umožňuje tak lyžaři větší volnost pohybu kolem kotníku, přičemž v přední a zadní části boty má noha větší volnost.

 

VŠECHNY BOTY NA BRUSLENÍ

 

Boty na běžky RACE EXPERT pro klasiku

Rossignol se s modelem X-IUM Premium Classic  postaví každé výzvě. Díky karbonové konstrukci Thermodur nabízí tato bota spojení extrémní lehkosti, maximalizované přední flexe a optimalizované torzní tuhosti. Koncept spirálového zipu, který obepíná lýtko, a vyšší představec zvyšují pohodlí, oporu nohy a volnost pohybu a maximalizují pocity na sněhu.

VŠECHNY BOTY NA KLASIKU

 

Podobné články