zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Lyžáky se systémem BOA budou trendem dalších zimních sezón

LyžákyProduktové novinky

Tak jednoduché a pohodlné. Systém BOA známý třeba z cyklistických treter začne udávat tón i v lyžařských botách. Na příští zimu 2023/2024 takové lyžařské boty chystají přední čtyři značky. My vám dnes představujeme novinku Salomon S/PRO SUPRA BOA z kolekce 2023/2024, kterou jsme nejen poctivě testovali, ale najdete ji již nyní u nás na prodejně.

Lyžáky se systémem BOA budou trendem dalších zimních sezón

Lyžáky Salomon S/PRO SUPRA BOA

Nové lyžařské boty boty Salomon S/PRO SUPRA BOA, to jsou perfektně padnoucí lyžáky na jediné kliknutí. Nyní můžete zapomenout na všechny zažité představy o nejpohodlnějším zapnutí nohy do lyžáku. Vyladit spodní přezky tak, aby vám bota dobře seděla není vždy jednoduché. „Nové lyžáky jsou skvělé. Díky systému zapínání BOA si nohu utáhnete přesně na míru a nemusíte ladit jednu přezku za druhou. Je to jednoduché, přesné a díky tomu velmi pohodlné i pro celodenní lyžování. Boty jsme testovali hodně dlouho a jsme z nich nadšení. Mj. i proto už jsou u nás na prodejně“, vysvětluje produktová specialistka HARFASPORTu Eva Lišková.

Vyzkoušejte jemně laditelné a pohodlné lyžáky S/PRO SUPRA BOA a buďte mezi prvními s novinkou nadcházejících sezón již nyní.

Salomon S/PRO SUPRA BOA 120

Díky nově vyvinutému systému fixace nártu ve vnitřní botičce EXOWRAP kompatibilnímu se systémem BOA® tyto boty zvyšují možnost jemného nastavení těsnosti.

Tradiční přezky většinou tlačí na nárt, systém BOA® spolu s EXOWRAP obepínají nohu po celém obvodu chodidla a bezpečně drží patu na místě pro pocit soudržnějšího obepnutí.

Výjimečné pohodlí by mělo vyhovovat každému chodidlu.

Salomon S/PRO SUPRA BOA 105

Tyto dámské, vysoce výkonné boty jsou vybaveny nově vyvinutým systémem fixace nártu ve vnitřní botičce EXOWRAP kompatibilním se systémem BOA® značky Salomon, který ženám poskytuje harmoničtější obepnutí chodidla. Nenechte se zmást netradičním vzhledem bot. Systém BOA® vyčnívá právě tak, abyste mohli snadno doladit těsnost bot v rukavicích. Vyrazte na sjezdovku, dolaďte si utažení a v průběhu dne jej snadno dále upravujte.    

VÝVOJ SYSTÉMU EXOWRAP

Inženýři značky Salomon si uvědomili, že nový systém utahování nemůže jednoduše nahradit přezku. Upevnění nohy v lyžáku bylo třeba posunout dál, a tak se zrodil nový systém s BOA® kooperující se systémem EXOWRAP. 

Systém EXOWRAP se skládá ze 3 klíčových prvků. Elastické spony která je umístěna po celém obvodu chodidla, latexové výplně vnitřní botičky a skořepiny, která stejnoměrně stahuje skelet okolo nártu.  Lyžáky byly navrženy tak, aby maximalizovaly schopnost systému BOA® Fit přesně obepnout nohy a zajistit maximální pevnost a výkon.

VYBÍRAT LYŽÁKY

Podobné články