Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

Cyklovyjížďka 27. 8. 2016

VýletyProdejna

» Chcete se dozvědět, jak se správně a efektivně stravovat na kole a užít si letní počasí? « Odpověděli jste ANO? Pak rozhodně neváhejte a přijďte si zajezdit s Harfasportem a partou nadšenců na kolech okolo Prahy a získejte cenné zkušenosti ohledně správného stravování na kole od profesionála Jana Strangmüllera!

Cyklovyjížďka 27. 8. 2016

Netradiční projížďka na kolech s přednáškou

 FB událost

 

KDY?             sobota 27. 8. 2016
V KOLIK?     10:00

 

Přesný harmonogram vyjížďky
  • 9:15 – 9:45..........vyzvednutí testovacích kol
  • 9:55.....................SRAZ (před prodejnou Harfasport)
  • 10:00...................odjezd
  • 14:00...................předpokládaný konec

 

Dovolte nám, abychom Vám představili cyklistu Jana Strangmüllera! Muž, který se cyklistice věnuje již od 16 let a je opravdovým profesionálem, přijal naše pozvání a rád se s Vámi podělí o cenné zkušenosti, které za tu dobu posbíral.

Abychom Vám o jídle jen nepovídali a nedělali chutě, rozhodli jsme se Vám na projížďku přibalit i svačinu! Před vyjížďkou každý účastník obdrží speciální iontový nápoj a energetickou tyčinku. O jejich prospěšnosti se ale dozvíte až během cesty :)

Rozhodně se nemusíte bát ani náročnosti. Připravili jsme 2 trasy s různou obtížností, aby se vyřádil začátečník i nadšený sportovec. Naše vyjížďka není od toho, abyste přišli po akci domů a 2 dny nemohli dosednout na židli. Chceme, abyste si jízdu maximálně užili a byli příjemně utahaní.

 

ZDARMA: Pokud si budete chtít zajezdit na nejnovějších modelech kol z našeho testcentra zadarmo, máte nyní jedinečnou možnost! Kola si můžete prohlédnout v testcentru a rovnou si je i na projížďku rezervovat. Na kola v nabídce testcentra se můžete podívat zde.

Pokud máte o kolo zájem, zavolejte na níže uvedené číslo a my Vás budeme informovat o jeho dostupnosti. Pak už si jen stačí vybrané kolo zarezervovat a v sobotu na Vás bude čekat připravené.
(Rezervovaná kola si, prosím, vyzvedněte nejpozději 15 minut před vyjížďkou!)
 

KONTAKT:
Jan Jelínek
jelinek@harfasport.cz
tel.: +420 702 157 332

Podobné články