Vyzkoušejte s námi skialpinismus!

Výlety

Na horách zima ještě nekončí a je nejlepší čas vyzkoušet skialpové lyžování. Pojeďte s námi na skialpový kemp do Rakouska. Již nyní pracujeme na řadě novinek pro příští zimní sezónu. Jednou z nich je kompletní vybavení pro skialpy. Vyzkoušejte si již letos, co u nás v Harfasportu v příští zimní sezóně najdete. Skialp nebo skitouring je určen pro všechny, kdo zvládli základní pohyb na lyžích - třeba bez problémů sjedou sjezdovku!

Vyzkoušejte s námi skialpinismus!

Otestujte si skialpy na vlastní kůži s novými modely lyží a bot značky SCOTT a přijměte naše pozvání na skialpový kemp. Kemp je určen jak pro začátečníky, kteří si chtějí tento sport vyzkoušet poprvé, tak pro zkušené skialpinisty, které láká nádherné prostředí rakouských hor a technické novinky příští sezóny.

Individuální program se zkušenými průvodci a kompletním vybavením připravila značka SCOTT.

Co tedy zbývá na vás? Vybrat si termín a přihlásit se nejpozději do pátku 24.3., protože počet míst je omezený. Všechno vybavení - lyže, pásy, boty, hole, batohy, lavinovou výbavu - vám zajistíme.


Termín: 3. - 6. 4. 2017

Lokalita: skialpinistický ráj Raurisertal, horská chata Sonnblickbassis, 3 – 4 lůžkové pokoje

 

Program kempu

  • 1. den večer příjezd
  • 2. a 3. den celodenní túra na skialpech
  • 4. den kratší túra a odjezd

Cena: 10.500 Kč / 390 €

cena zahrnuje

  • 3x ubytování s polopenzí
  • 2 zkušení horští vůdci
  • zapůjčení veškerého potřebného materiálu: boty, lyže, pásy, hole, batoh, lavinový vyhledávač, sonda, lopata

Maximální kapacita kurzuje 16 osob. 

Jak se přihlásit

Napište nám na skialp@harfasport.cz, na stejném emailu Vám poskytneme ještě podrobnější informace a  rádi odpovíme na veškeré dotazy. Do textu přihlašovacího emailu, prosíme, uveďte: jméno a příjmení, kontaktní e-mail, telefon, výšku postavy, velikost boty v EU, zda máte nějaké vlastní vybavení, případně jaké a zda máte nějaké zkušenosti se skialpem...

Těšíme se na Vás!

Tým Harfasport.

Podobné články