Nahlédněte do novinek dětských lyží 2017/2018!

Jak vybratProduktové novinkySjezdovky

Sháníte sjezdové lyže pro malé lyžaře a lyžařky? U nás již nyní najdete novinky 2017/2018 od značek Rossignol, Atomic a Salomon, kde si vyberou jak úplní začátečníci, tak pokročilí junioři, kteří rádi sviští!

Nahlédněte do novinek dětských lyží 2017/2018!

DĚTSKÉ KOLEKCE 2017/2018

rossignol

Nejnovější all-mountain dětské lyže Rossignol s technologií Power Turn Rocker pro malé začátečnice, začátečníky, ale i mírně pokročilé již nyní v Harfasportu! Technologie Power Turn Rocker zvyšuje kontrolu při vjezdu do oblouku a zároveň pohyb také zjednodušuje, čímž urychluje celý proces učení. Konkrétně spočívá technologie v 90 % klasickém průhybu lyže a zbývajících 10 % v nízkém průhybu na špičce.

Tip pro malé závodníky: Juniorské lyže Hero Junior byly inspirované závodními modely a vyvíjeny s cílem maximálního přizpůsobení pro osvojení techniky lyžování.

Technologie Auto Turn Rocker pomůže těm nejmenším s měnícím se terénem a zajistí skvělou ovladatelnost nad lyžemi! Auto Turn Rocker využívá 70 % tradiční flexe v kombinaci s 30 % na špičce a patě – slabý rocker.

Ničím jiným nepotěšíte vaši malou lyžařku tak, jako s lyžemi s oblíbenými postavičkami! Rossignol přichází s hravým designem z pohádky Ledové království !

Novinky dětských lyží rossignol

ATOMIC

Juniorské lyže Atomic představují snadnou ovladatelnost, vysokou flexibilitu a přizpůsobení tvaru různých délek lyží dle dosažených dovedností. Technologie Bend-X umožňuje perfektní prohnutí lyží i těm nejlehčím lyžařům na základě flexi zón pod vázáním, které poskytují „ochotnou“ flexi v pravidelné křivce.

Tip pro malé závodníky: Atomic Redster J2 nabízí kromě závodního designu také rychlou jízdu! Díky krátkému rockeru jsou lyže přizpůsobené svižným krátkým obloukům. Lyže Atomic Redster jsou skvělou volbou pro sportovní jedince, kteří se s těmito lyžemi naučí správnou lyžařskou techniku. Juniorky, které to chtějí klukům "nandat", si zajisté vyberou mezi lyžemi Atomic Vantage Girl.

novinky dětských lyží atomic

SALOMON

Salomon přizpůsobuje juniorské lyže dětským potřebám prostřednictvím tzv. Easy Flex technologie, jež spočívá v měkčí lyži pod vázáním pro maximální točivost za použití nižšího úsilí.

Tip pro malé závodníky: Pro ambiciózní začátečníky, kteří chtějí být stále lepší, čekají lyže Salomon X-Race, lyžařky se vyřádí na lyžích Salomon QST LUX.

 

 

 

novinky dětských lyží salomon

HEAD

HEAD nezůstává s inovacemi pozadu, juniorům nabízí speciálně navrženou výkonnou technologii ERA 2.0, která téměř dosahuje vlatnostem lyží pro dospělé (ERA 3.0). Tato technologie přináší snadné zatáčení a kontrolu jízdy a je doplněná speciálním přizpůsobením špičky pro ještě lepší ovladatelnost.

Tip pro malé závodníky: Juniorské lyže Worldcup i.Race SW SLR 2 je neomezený rychlostní stroj pro vyznavače upravených sjezdovek. Díky použité technologii Intelligence pro ně platí jednoduché pravidlo: čím větší rychlost, tím větší stabilita. 

 

 

 

 

 

 

novinky dětských lyží head

JAK VYBRAT

Potřebujete pomoc s výběrem dětských lyží? Naši specializovaní prodejci vám s radostí poradí a ukážou vám nejčerstvější novinky na prodejně! Pokud se chcete v klidu z domova zorientovat, čtěte našeho průvodce výběrem, kde kromě lyží najdete také tipy při výběru dětských helem a holí!

Podobné články