Májové testování kol s HARFASPORTem ve Svojeticích u Prahy

CyklistikaPROBĚHLOTestování

Šest desítek letošních modelů kol na jednom místě aneb již brzy proběhne další ročník oblíbeného testování špičkových kol ve Svojeticích! Rozsáhlý areál cyklostezek v pěkné přírodě nabízí vhodné podmínky pro testování. Jdete do toho? Přihlásíte se do dvou minut!

Májové testování kol s HARFASPORTem ve Svojeticích u Prahy

TERMÍN AKCE: 18. –19. 5. 2019

Kolo si můžete půjčit v sobotu i v neděli od 10 do 17 hodin.

MÍSTO KONÁNÍ: SVOJETICE U PRAHY, MASTER HORSE CLUB

Jak se na akci dostat? Z Prahy po dálnici D1, z dálnice sjedete exitem 10 na Říčany u Prahy, poté pokračujte směr Mukařov -> Svojetice.

UPOZORNĚNÍ PRO DALŠÍ ZÁJEMCE: již není možné se na testování přihlásit, kapacita je zaplněna.

Pokud jste se nestihli zaregistrovat, můžete se přihlásit k odběru newsletteru viz níže či sledovat náš Facebook, abyste o dalších akcích byli vždy v obraze. Chcete testovat špičková celoodpružená kola? Čtěte o našem bikovém kempu na Lago di Garda, na který máme ještě poslední volná místa :-).

proč se vydat na testování kol?

Pokud přemýšlíte o koupi nového kola, tak je pro vás testovací akce ideální příležitost, abyste vybrali to pravé. Bude na vás čekat cca 60 letošních modelů kol od výrobců SCOTT, TREK, CANNONDALE a GIANT, která vám zapůjčíme zcela ZDARMA. K dispozici pro vás budou špičkové modely: horská a silniční kola, ale také elektrokola. Ve Svojeticích otestujete libovolné množství modelů, pobavíte se o nich s naším odborným týmem a můžete si také popovídat o dojmech z jízdy s dalšími účastníky.

CO S SEBOU POTŘEBUJETE?

  • 2 doklady totožnosti, které budete potřebovat k zapůjčení kola
  • Cyklistickou přilbu
  • Vlastní pedály (máte-li)

MOŽNOST UBYTOVÁNÍ A STRAVA

Chcete podniknout výlet na celý víkend? Z naší zkušenosti můžeme doporučit ubytování na místním ranči v areálu Master Horse Club, tedy přímo na místě konané akce. K dispozici je zde rovněž stylová restaurace, kde se na testování kol posilníte a odpočinete si u kávičky. 

dárek nejen pro bikery

Jedna z největších událostí české horské cyklistiky se blíží... Účastníci testování ve Svojeticích od nás a od výrobce Cannondale dostanou exkluzivní dárek – vstupenku na Světový pohár MTB v Novém Městě na Moravě, který se koná od 24. 5. do 26. 5!

1 účastník = 1 vstupenka. Počet volných vstupenek na NMNM je omezen.

 

Partnerem HARFASPORTU je společnost Mercedes-Benz.

Podobné články