zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Zbrusu nový model: Trek Supecaliber 9.8 GX 2020

CyklistikaProdejnaProduktové novinky

Nejočekávanější novinku od výrobce Trek najdete již u nás na prodejně! Představujeme vám XC kolo Trek Supercaliber s nízkým zdvihem, které vyplňuje mezeru mezi závodním hardtailem a celoodpruženým kolem s integrovaným odpružením IsoStrut.

Zbrusu nový model: Trek Supecaliber 9.8 GX 2020

jedinečné krosové horské kolo

Model Supercaliber je rychlý, lehký a hladký i na drsných površích. Hardtaily jsou efektivní, celoodpružená kola nabízejí ovladatelnost. Jedině Supercaliber ale kombinuje oba světy. Mimoto je Supercaliber lehký téměř jako hardtail.

Tajná zbraň jménem isostrut

Exkluzivní tlumič IsoStrut nabízí nastavitelné tlumení odpružení pro hladkou a účinnou jízdu. Jedná se o konstrukční odpružení s 60mm tlumeným a nastavitelným zdvihem, jedinečnými sedlovými vzpěrami bez čepů, které se pohybují v závislosti na trailu, vyhlazují nerovnosti povrchu a zachovávají rychlost.
Jezdci tak získají lepší trakci a kontrolu než u hardtailu, a to bez složité konstrukce celoodpruženého kola.

POTŘEBNÝ ZDVIH NA XC ZÁVODY

Díky kombinaci zdvihu 60 mm vzadu se zdvihem 100 mm vepředu může jezdec při plné rychlosti a s potřebnou trakcí prosvištět drsným terénem, účinně zvládat výšlapy a opřít se při sprintech do pedálů. 

SPOLEHLIVÝ KARBONový rám

Karbon OCLV Mountain Carbon v zadní části bez čepů zajistí ideální kombinaci mezi flexí a tuhostí, zatímco spodní rámová trubka Straight Shot dodává přední části kola extra tuhost pro lepší ovladatelnost a jistotu obzvláště v rychlých stoupáním a intenzivních sprintech. Knock Block chrání rám proti protočení řídítek a u většiny velikostí je zde dokonce
i dostatek místa pro dva bidony. Korunky vidlice a vedení lanek Control Freak se postará o ochranu lanek a zabránění jejich zachycení o překážky na trailu.

karbonová kola

Na lehká karbonová 29"kola se vztahuje program péče o karbonová kola Bontrager. Pokud by tedy došlo k poškození kol během prvních dvou let vlastnictví, Trek garantuje opravu či výměnu kol zcela zdarma.

supercaliber 9.8 Gx v eshopu 

Když zaberete do pedálů, odezva se dostaví okamžitě! Není divu, že se Supercaliber už nyní stal terčem na polích Světového poháru.

DALŠÍ MODELY TREK 2020

Podobné články