Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

3 za 2! Lyžařské brýle POCito ZDARMA

Akční nabídkaProdejnaSjezdovky

Nakupte dětskou přilbu a chránič páteře POC a dostanete od nás dětské lyžařské brýle jako dárek :-)!

3 za 2! Lyžařské brýle POCito ZDARMA

kupte 3 za cenu 2!

Vybíráte vybavení na sjezdovku pro vaše malé lyžaře? Pořiďte výbavu od světové špičky v bezpečnosti, výrobce POC! Koupíte-li u nás základní dětskou výbavu POC či POCito pro bezpečí na sjezdovce, tj. lyžařskou přilbu a chránič páteře, tak od nás dostanete lyžařské brýle POCito do kompletu jako dárek.

AKCE PLATÍ OD 28. 10.  do 7. 11. 2019

 

pestrá nabídka

Nabídka dětského vybavení POCito je dostatečně široká, kombinovat tak můžete dle libosti v různých barevných variantách. Lyžařské přilby máme jak full cap (celoskeletové), tak half cap ("s měkkýma ušima"). Vedle inovativních materiálů a technologií přispívá k bezpečnosti dítěte také barevné provedení: POC nabízí zářivé barvy s reflexními prkvy. Některé helmy jsou opatřené také LED blikačkou, kterou oceníte ve špatném počasí. Chrániče páteře POC v podobě vesty vynikají vysokou mírou absporbce nárazů a přitom jsou velice lehké, takže nebrání dítěti pohybu na sjezdovce. Lyžařské brýle POCito jsou zaměřeny na ostré kontrastní vidění v horském prostředí a stejně tak na komfortní provedení. Brýle skvěle padnou k přilbám POCito. 

LYŽAŘSKÉ HELMY CHRÁNIČE PÁTEŘE LYŽAŘSKÉ BRÝLE

O ZNAČCE POC

POC je poměrně mladá švédská značka se silným posláním: dělat vše, co je v jejích silách, aby zvýšila bezpečnost jezdců
a eliminovala důsledky nehod sportovců, což se projevuje pochopitelně zejména u helem, kde zavádí nové standardy. Celý vývoj jde ruku v ruce s precizním testováním, přísnými pravidly a zapojením inženýrských a lékařských specialistů. 

 

 

Podobné články