zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Jak vybrat cyklistickou pumpu Lezyne

CyklistikaJak vybrat

Jakou zvolit dílenskou pumpu, či ruční hustilku od výrobce Lezyne? Zde najdete návod pro výběr té správné.

Jak vybrat cyklistickou pumpu Lezyne

PRECIZNOST ZNAČKY LEZYNE

Výrobce Lezyne navrhuje a vyrábí své výrobky „in-house". Všechny jsou vyrobeny převážně z kovu a ve vysoké kvalitě. Právě kvalita Lezyne je důvodem k rozumnému nákupu, což v dlouhodobém horizontu vede k nižším nákladům a také k menšímu odpadu. Všechny hustilky Lezyne jsou plně přestavitelné s náhradními díly.

NABÍDKA CYKLISTICKÝCH PUMP LEZYNE

TIPY NA DÍLENSKÉ PUMPY

lezyne travel floor drive

Lezyne Travel Floor Drive se snadno sbalí a vezme s sebou na cesty nebo při nakládání do automobilu. Má pouze „dvousměrnou“ základnu. "Je to jako normální podlahové pumpa, jen je menší a musí stát na rovném podkladu," říká road.cc ve své recenzi. Stejně jako u všech nástrojů společnosti Lezyne je kvalita sestavení prvotřídní a zajišťuje hladkou akci. 

Hustilka Travel Floor Drive má hliníkovou základnou, analogové měřidlo 1,6 palce a hlavici ABS Flip-Thread, která se hodí na ventilky Presta i Schrader. Dostanete také adaptér Speed Chuck, který je určen pouze pro ventilky Presta.

Jak název napovídá, Lezyne CNC Travel Floor Drive je hliníkové konstrukce vyrobené na CNC. Pro přepravu dostanete plstěnou plátěnou tašku. Váží 840 g.

  • Maximální tlak: 160psi/11 bar
  • Velikost: 6 x 19 x 50.8cm
  • DOPORUČENÍ: Kupte si, pokud hledáte spolehlivou podlahovou hustilku, co při cestování nezabere moc místa.

PUMPY LEZYNE CNC TRAVEL FLOOr drive

LEZYNE STEEL FLOOR DRIVE

Steel Drive má opracovanou hliníkovou základnu a používá hlavici ABS1 Pro, ale na rozdíl od dražších možností je hlaveň z oceli s lakovaným povrchem a hadice není spletená. Rukojeť je lakované dřevo. Pumpu Steel Drive nabízíme s analogovým displayem. Můžete si vybrat mezi měřidlem o průměru 2,5 palce a verzí 3,5 palce. 2.5 palce je dostačující pro většinu lidí, ale na verzi 3.5 palce je lépe vidět.

  • Maximální tlak: 220psi/15 bar
  • Velikost: 15 x 20 x 63.5cm
  • DOPORUČENÍ: Kupte si, pokud hledáte vysokou kvalitu za dobrou cenu.

PUMPY LEZYNE STEEL FLOOR DRIVE

 

TIPY NA RUČNÍ HUSTILKY

Alloy Drive

Pumpička Alloy Drive – dostupná v malé (170mm, 112g) a střední (216mm, 128g) verzi – je navržena pro pláště a duše horských kol. Je vyrobena na CNC strojích z hliníku a hadičkou ABS Flex, která pasuje na ventilky Presta a Schrader. Je vyrobena na CNC strojích z hliníku a hadičkou ABS Flex, která pasuje na ventilky Presta a Schrader.
Na unikátnost a kvalitu odkazuje recenze na road.cc: „Jen si s ní chvilku hrajete ve svých rukou a můžete cítit a vidět kvalitu a myšlenku, která do ní vstoupila; Lezyne zvolila vlastní návrh mini-pumpičky místo kopírování jiných vzorů, na které se plácne jiná nálepka... Je tu všude vidět fantastická pozornost na detail. " U nás si vybírárte z 5 barevných variant.

  • Maximální tlak: 90 psi/6,2 bar
  • Velikost: S 170 mm / 112 g, velikost M 216 mm / 128 g
  • DOPORUČENÍ Kupte, pokud chcete hledáte efektivní pumpičku pro plnění velkého objemu pneumatik.

hustilka lezyne alloy drive

lezyne hv drive

Stejně jako dražší modely v této řadě má pumpička HV Drive (High Volume, pro pneumatiky pro horská kola) hliníkové tělo hlaveň a píst vyrobené na CNC strojích a hadičku ABS Flex, která pasuje na ventily Presta a Schrader. Rozdíl spočívá v tom, že tato pumpička má kompozitní matici místo hliníku, což pomáhá udržovat nižší cenu. Nabídneme středně velkou verzi (216 mm, 90 g) ve třech barvách.

  • Velikost/Váha 216mm 109 g (medium)
  • Max. tlak 90psi/6.2 bar
  • DOPORUČENÍ Kupte, pokud chcete špičkový výkon dobrou cenu

HUSTILKA LEZYNE HV DRIVE

Podobné články