zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

NOVÝ TREK E-Caliber: lehké XC elektrokolo

CyklistikaProdejnaProduktové novinky

Pokud jste se někdy zahleděli na obzor a přáli jste si, abyste měli trochu víc síly dojet ještě dál, pak lehký E‑Caliber je vaše vysněné horské elektrokolo.

NOVÝ TREK E-Caliber: lehké XC elektrokolo

Dosud byla většina MTB elektrokol trailová s dlouhým zdvihem, která mají jezdce vyvézt na kopec a prosvištět s ním dolů. TREK E-Caliber ale jezdcům poskytne zážitky podobné lehkému trailovému nebo XC kolu bez podpory šlapání. S elektrickou podporou šlapání mohou jezdci najet větší vzdálenosti, vyšlápnout vyšší kopce a jezdit déle, než se jim kdy snilo, aniž by ztratili radost z dosaženého výsledku.

TREK E-Caliber vychází z velmi oblíbeného kola Supercaliber. Integrovaný IsoStrut zajišťuje dostatečný zadní zdvih 60 mm. Doplňuje ho přední zdvih 120 mm. Lehký pohon Fazua Evation poskytuje točivý moment 55 Nm a pohání ho 250Wh baterie. Novým a snadněji použitelným přepínačem se vybírá jedno ze tří nastavení. Zapínání a vypínání systému se provádí z řídítek. Nový firmware motoru, tzv. Black Pepper, umožňuje lepší nastavení a pocit jízdy při jízdě na horách. Kolo je celkově lehké. E-Caliber 9.9 AXS váží jen 15,9 kg, což je srovnatelné s mnoha tradičními horskými koly. Ale to není všechno. Systém Fazua lze sundat z kola (a místo něj nasadit jen kryt). Jezdci tak získají tradiční horské kolo o hmotnosti 12,9 kg na dny, kdy není podpora motoru zapotřebí.

TREK E-Caliber bude k dispozici v několika modelech a půjde si ho na přání upravit v rámci Project One. Jezdci si mohou pro své vysněné kolo zvolit vlastní barvy a díly. E-Caliber reaguje na obrovskou poptávku trhu po kole, které je někde mezi strojem s plnou elektrickou podporou a tradičním horským kolem.

U kola E-Caliber lze elektrický pohon zcela odpojit a z kola je rázem opravdové horské kolo.

E-CALIBER V E-SHOPU

VŠECHNA ELEKTROKOLA

 

 

Podobné články