zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Pozvánka na 5. ročník charitativní Harfaride: Praha-Drážďany 18. června 2022

CyklistikaCharitativní účelyPROBĚHLOVýlety

Roztočte s námi opět nohy na silničkách pro dobrou věc! Letos se jede již 5. ročník akce HARFARIDE, který pomáhá potřebným. Doufáme, že se letos podaří překonat loňský rekordní ročník. Srdečně vás zveme v zastoupení Tomáše Slavaty, potažmo TJ VS Tábor, z.s., jimž poputují vybrané prostředky.

Pozvánka na 5. ročník charitativní Harfaride: Praha-Drážďany 18. června 2022

termín harfaride: 18. června 2022

jak to celé začalo?

  • HARFARIDE z Prahy do Drážďan a zpět má kořeny v roce 2018, kdy jsme ji uspořádali spontánně jako "rozlučku" s cyklistickou sezónou. Již v prvním roce jsme jízdu pojali charitativně a peníze, které jsme vybrali na startovném, pomohly malým cyklistům z dětského domova. 
  • V ročníku 2019 finanční příspěvek podpořil handicapovaného sportovce Marka Moflára, aby si mohl splnit svůj triatlonový sen.
  • Ročník 2020 pak přispěl dětskému domovu v Liběchově na nová kola.
  • Rekordní účast na poslední Harfaride, kterou jsme jeli 26. června 2021 v téměr 40 členném balíku, dala dohromady téměř 60 000 Kč! Tomáš Slavata se připojil s další částkou a završil ji na 70 000 Kč. A my přidali také na celkových 80 000 Kč, které jsme odeslali na účet Znesnáze21 pro podprou obcí na jižní Moravě zasažených ničivým tornádem.​​ O rekordním ročníku se dočtete v tomto článku.
  • Letos pojedeme opět na podporu projektů Tomáše Slavaty, které jsou určeny znevýhodněným dětem a s Tomášem jsme si plácli i na zaštítění celého projektu.

společně pomůžeme potřebným DĚTEM

Cesta dětí z dětského domova na kole až k Baltu, triatlonová tour pro děti z dětských domovů, konkrétní pomoc ve formě vybavení a mnoho dalšího. Projektů, které filantrop Tomáš Slavata pro děti realizuje je opravdu mnoho. A na všechny je třeba peněz, které opět svou účastní na HARFARIDE věnujete! 

Mohlo by vás zajímat, že... Mezinárodní olympijský výbor Tomášovi Slavatovi v roce 2011 udělil cenu s názvem Sport a společenská odpovědnost. Je nejmladším nositelem tohoto ocenění na světě. Zařadil se tak po bok hokejisty Jaromíra Jágra, jehož o rok dříve MOV ocenil jako vzor pro mládež. O filantropii Tomáše, jeho aktivitách a možnostech pomoci znevýhodněným dětem se dozvíte na jeho webu

Provozní náklady, jako servisní auta a doprovod, náhradní materiál zajišťujeme my.  Doprovodné vozy zapůjčuje firma Mercedes Benz Vans Česká republika a Tomáš Slavata osobně se svým supertruckem vlasní výroby :-)

TRASA : PRAHA-DRÁŽĎANY (CCA 180 KM)

Odjezd od prodejny HARFASPORT 18. 6. v 7:30

Máte najeto a chcete si užít pohodouvou jízdu v balíku? Vyrazte s námi! 
V Drážďanech popojedeme zajištěným autobusem na vinici, kde se můžete těšit na příjemné posezení a pohoštění spojené s degustací vín v milém rodinném podniku. Zpět do Prahy vás dovezeme autobusem a vaše silnička se sveze našimi doprovodnými vozy Mercedes. 

STARTOVNÉ ANEB FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK PRO DOBROU VĚC

Účástníci jízdy platí startovné, jehož 100 % jde na projekty Tomáše Slavaty pro znevýhodněné děti (TJ VS Tábor, z.s.).

STARTOVNÉ: 1 500 Kč

přihláška a platba startovného

Přihlášku proveďte, prosíme, v našem rezervačním formuláři, kde si zvolíte jednu z tras.

PŘIHLÁSIT SE

Platbu starovného, které jde v plné výši na charitatnivní projekt proveďte převodem přímo na účet TJ VS Tábor, z.s.

Číslo účtu: 269572474/0300
Variabilní symbol: 18
Do poznámky uveďte vaše jméno. 

Pokud byste z jakéhokoliv důvodu přihlášku chtěli zrušit, napiště Lence na: krizova@harfasport.cz

vyrazte s námi na harafaride, stojí to za to!

  • Odnesete si jedinečný zážitek z jízdy v pelotonu po trase podél Labe, která nabízí krásná panoramata. Těšit se můžete na soutěsky v Národním parku České Švýcarsko, dále na lázeňské městečko Bad Schandau v Saském Švýcarsku a další malebná místa.
  • Užijete si cyklistickou výzvu v podobě 180 km v sedle ve společnosti cyklistických nadšenců.
  • Popoříte  charitativní projekt!

PRAKTICKÉ INFORMACE K JÍZDĚ

Pro odložení osobní výbavy vám bude ráno k dispozici naše prodejna. S pelotonem pojede doprovodné vozidlo se servisní podporou, které bude na tým čekat na domluvených zstávkách. Náhradní oblečení, svačinu, nápoje aj. naložíme do doprovodného vozidla a pojedeme nalehko! Provozní náklady jako odvoz kol a případný servis hradí HARFASPORT. 
Povinná je cyklistická přilba. 

CYKLISTICKÝ DRES HARFA RIDE

Zakoupit si můžete pánský i dámský cyklo dres Praha-Drážďany od výrobce Bioracer, a to za speciální cenu! Dresy značky Bioracer oblékají profesionální cyklisté či triatlonisté.

Objednávky dresu HARFARIDE směřujte do 31. 5. 2022 Lence: krizova@harfasport.cz.  

CENA DRESU: 1 200 Kč

Platba dresu: při převzetí ráno 18. 6. před HARFA RIDE na prodejně kartou či hotově.

Podobné články