Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

ZAŽIJ SKIALPY V HARFASPORTU

PROBĚHLOProdejnaSkialpinismusTestováníVýletyWorkshop

Startuje nový projekt ZAŽIJ SKIALPY. Jako partner nechybíme na startovní čáře a připravili jsme pro vás před samotnými eventy i oblíbené semináře pro všechny, kdo se skialpem začínají a potřebují se dozvědět vše, než se vydají na první dobrodružství.

ZAŽIJ SKIALPY V HARFASPORTU

ZAŽIJTE SKIALPY V HARFASPORTU

Zažij skialpy je nový sportovní projekt pro širokou veřejnost bez rozdílu výkonnosti nebo věku. Není nic lepšího než být s partou kamarádů nebo rodinou v přírodě a mít u toho možnost si zasportovat. Co je však ještě důležitější je, aby se nikomu nic nestalo, protože zdraví je na prvním místě.

Ať už jste se pro skialpinismus právě nadchli nebo už nějakou zkušenost máte, vždy je dobré si znalost před zimou osvěžit. Proto jsme pro vás připravili dva skialpové večery, kde se s vámi specialisté na skialpinismus podělí o vše podstatné, co byste měli vědět. Kapacita je omezená, proto na nic nečekejte a rovnou si zarezervujte své místo!

Večery vás provedou zkušení skialpinisté HARFASPORTu Petr Dejl a Ondřej Štangler. A za projekt zažij skialpy bude mít slovo Michal Kučera, který má na starost i další zimní projekt - Stopa pro život.

Besedy budou celkem dvě a můžete si vybrat jeden z těchto termínů.

TERMÍNY AKCÍ:

  • Zažij skialpy v HARFASPORTU I. - 16. 11. 2021
  • Zažij skialpy v HARFASPORTU II. - 23. 11. 2021

Zbytek pogramu je pro obě akce stejný. :)

ČAS

17:00 - 18:30

MÍSTO 

PRODEJNA HARFASPORT

Českomoravská 41, Praha 9 

CENA

ZDARMA

CO SE NA SKIALPOVÉM VEČERU DOZVÍTE?

 

  • Informace o skialpinistickém vybavení.
  • Jak se pohybovat v terénu.
  • Jak předejít a vyhnout se lavinovému nebezpečí.
  • Tipy a triky, co dělat v neočekávaných situacích.
  • Lokality.

Doba trvání 90 minut

Po skončení odborné částí večera se o vás specialisté HARFASPORTu na skialpinismus individuálně postarají a budete se na ně moci obrátit s dalšími dotazy z oblasti skialpového lyžování. Odborně vám poradí s výběrem skialpových bot, lyžíbatohů, oblečeníhelem i skialpových doplňků, kterých je nyní na prodejně dostatek.

Přihlášení, prosíme, proveďte přímo na ZAŽIJSKIALPY na e-mail: info@zazijskialpy.cz.

Podobné články