Na hory i na schůzku – Rozšiřujeme nabídku módního oblečení o alpský styl

ProdejnaProduktové novinkyVýlety

Od letošního jara se u nás obléknete pro každou příležitost. Nově na prodejně najdete kolekci od nadčasové sportovní značky z Tyrolska, Luis Trenker. Tato značka se vyznačuje vysoce kvalitními materiály, sportovně elegantním vzhledem pro muže i ženy, a rafinovanými detaily. O slovo se hlásí i sportovní značka, která si velmi zakládá na originalitě vzorů a střihů - Maloja.

Na hory i na schůzku – Rozšiřujeme nabídku módního oblečení o alpský styl

Kombinace prvků alpských krojů s elegantním a sportovním provedením. Zdánlivě nemožný úkol se v rukou zakladatelů značky Luis Trenker, bratrů Klemerových, stal skutečností.

Ve svých modelech se bratři Michi a Hansjoerg, pocházející z italského Bolzana, inspirují tyrolskými kroji a životem na horách. Podařilo se jim spojit tradici s moderním a zároveň praktickým provedením. Takzvaný „chytrý look“ se hodí jak do města, tak do přírody a na sport. Za zmínku rozhodně stojí také fakt, že modely Luis Trenker nikdy nespatřily zdi čínské fabriky. Veškeré oblečení je vyráběno ve staré dobré Evropě.

Značku posvětil samotný Luis Trenker 

Už 25 let návrháři značky inovují svět sportovní módy. S jejich kolekcemi se můžete běžně setkat v alpských střediscích, ale i v ulicích a kancelářích rakouských, švýcarských a německých metropolí. Název a svou záštitu značce poskytla samotná alpská legenda, Luis Trenker. Charismatický horolezec, režisér, herec a spisovatel ztělesňoval hluboké pouto k domovu a současně toužil objevovat svět a vystoupit daleko za hranice všedního života. Tuto filozofii vyznává značka Luis Trenker dodnes.

modelech Luis Trenker jednoduše neuděláte chybu. V kožených botách a strečových cord kalhotech můžete z pracovní schůzky vyrazit rovnou na horskou chatu štípat špalky. Elegantní košile se zase budou vyjímat na večírku s přáteli. Přidáte svetr z kvalitní vlny a můžete i na rande. Pro ženy máme přichystané kvalitní bavlněná trička s hravými detaily.

Kromě chytré módy z Tyrolska pro vás máme i další jarní novinky.

Pestré barvy, nejkvalitnější materiály a důmyslné střihy značky Maloja už nebudete chtít sundat. Jistě, Maloja není mezi sportovci žádnou novinkou. Reprezentuje čistou radost z pohybu a ze života. Dokonalý den s přáteli v sedle kola, na sjezdovce, na laně v sedáku nebo pěšky na horském treku – to vše v oblečení od této německé značky.

Ovšem jarní kolekcí 2022 nám Maloja dává jasný signál: semnou musíte počítat i mimo sportovní areály.

Sportovní móda už dávno nejsou pytlovité kalhoty s odepínacími nohavicemi, ve kterých sice zdoláte Sněžku, opačné pohlaví ale sotva. Vybavte si svůj jarní šatník chytrou módou, kde funkčnost jde ruku v ruce se stylem. Cítit se krásně a zároveň pohodlně je i v módním světě konečně synonymum.

Podobné články