zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Představujeme MOD7, první integrovanou přilbu Oakley® s průlomovou designovou inovací

HelmyProduktové novinky

S radostí představujeme novinku Oakley®, která spojuje helmu a brýle v jednom. Tuto novinku najdete už i u nás na prodejně!

Představujeme MOD7, první integrovanou přilbu Oakley® s průlomovou designovou inovací

První integrovaná přilba Oakley®

Oakley® vydává svou nejnovější inovaci helmy pro zimní sporty, MOD7. S technologií integrovaného hledí, první svého druhu, je MOD7 výsledkem pečlivého plánování, navrhování, tvorby a testování vysoce výkonných helem pro zimní sporty společností Oakley během posledních šesti let. MOD7, ať už na příjezdu nebo mimo svah, poskytuje dokonalý zážitek na pomezí helmy a brýlí – balíček vše v jednom pro každé dobrodružství na horách.

MOD7 vychází z průlomových inovací společnosti Oakley: Secure-Connect

Secure-Connect magneticky spojuje a mechanicky zajišťuje hledí v pozici pro jízdu a odklopené pozici, která umožňuje uživatelům jednoduše odpojit hledí z pozice pro jízdu a uložit jej na horní části helmy jako běžné brýle. Technologie Secure-Connect systému MOD7 umožňuje všem snowboardistům a lyžařům užívat si výhody špičkových lyžařských brýlí společnosti Oakley s jednodušší a funkčnější konstrukcí hledí v kombinaci s čočkovou technologií značky Prizm™ zlepšující kontrast a viditelnost – lépe tak uvidí obrysy, textury a překážky na sněhu.

Tlačítko úpravy utěsnění čočky vevnitř helmy je součástí úpravy pro individuální přizpůsobení, díky čemuž je MOD7 zlatým standardem pro špičkové helmy dostupné tuto sezónu. V kombinaci s kohezivní konstrukcí integrovaného hledí a helmy tak představuje budoucnost integrace optiky a vytváří nové standardy pro očekávanou funkčnost helem s hledím.

OAKLEY MOD7

  • SECURE-CONNECT: Patentovaná technologie Oakley pro helmy, Secure-Connect, lehce propojuje ochranné brýle a helmu do jednoho celku a přináší úplně nové zkušenosti. Díky Secure-Connect se ochranné brýle magneticky připojí k helmě a jsou mechanicky zabezpečeny v jízdní i ve složené poloze.
  • INTEGROVANÉ OCHRANNÉ BRÝLE PRIZM™: Integrované ochranné brýle jsou opatřeny dvojitými čočkami podporovanými technologií Prizm Lens, která zlepšuje kontrast a zvýrazňuje ostrost pro rozeznávání obrysů a struktur sněhu a překážek, a vnitřními čočkami proti zamlžování.
  • ÚPRAVA TĚSNĚNÍ ČOČEK: Na boku helmy je zabudované tlačítko, kterým lze přitlačit brýle k obličeji nositele a vytvořit tak pohodlné utěsnění podle potřeby.
  • TLAČÍTKO VYSUNUTÍ ČOČEK: Tlačítko vysunutí čoček, umístěné po obou stranách integrovaných brýlí, uvolní brýle z helmy jak v jízdní, tak ve složené poloze.
  • LENS LANDING ZONE: Lens Landing Zone umístěná vpředu nebo na vrcholu helmy umožňuje nositeli intuitivní uložení ochranných brýlí na místě, stejně jako u tradičních ochranných brýlí s využitím technologie Secure-Connect.
  • SMĚSOVÁ SKOŘEPINA DURAMATTER: Hybridní způsob konstrukce skořepiny využívající směs odolného pevného pláště DURAMATTER a tradičního lehkého polykarbonátu, která tvoří vyvážený design a je strategicky aplikována na vybrané oblasti helmy.
  • SKULL MATRIX: Unikátní technologie spojující formu a ochranu umožňuje, aby se vnitřní retenční systém rozvinul do všech směrů kolem nositelovy hlavy a zajistil tak bezpečné pohodlí.
  • BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM MIPS®: Omezuje rotační síly způsobené šikmými nárazy na hlavu.
  • POLARTEC® POWER GRID™: Odnímatelná a pratelná trojrozměrně tvarovaná odvětraná vložka odvádějící vlhkost se přizpůsobí obrysům jezdcovy hlavy.
  • SYSTÉM BOA® 360 FIT: Plně přizpůsobitelný design je konstruován tak, aby přesně seděl.
  • PŘEZKA FIDLOCK®: Díky hladké magnetické funkci si svou helmu připevníte s rukavicemi na rukou.

VYBRAT OAKLEY MOD7

 

 

Podobné články