Máme letní provozní dobu! Pondělí až pátek 10-19. O víkendu 10-16.

Společné silniční vyjížďky HARFASPORT

CyklistikaVýlety

Máte rádi silniční cyklistiku, ale ne vždy máte parťáky na jízdu v balíku? Přidejte se na naše pravidelné středeční švihy, kdy se schází vždy bezva parta stejně naladěných nadšenců.

Společné silniční vyjížďky HARFASPORT

Společné silniční vyjížďky na kole HARFASPORT

Pravidelné silniční vyjížďky startují v květnu a jezdíme téměř bez výjimek do konce září.

Dorazit může kdokoliv se silničním kolem, kdo se předem přihlásí v našem rezervačním systému, kde v průběhu sezóny vypisujeme všechny dostupné termíny. S ohledem na bezpečnost a velikost balíku je naše společná silniční jízda kapacitně omezena a bez rezervace není možné vyrazit. Vždy se prosíme přihlaste!

TRASY A DÉLKA

Vyrážíme na oblíbené okruhy v okolí Prahy, vždy se zastavíme na nějakou osvěžující odměnu, abychom si vydechli a trochu popovídali a délka tras se pohybuje mezi 60 – 70 kilometry.

Tou nejvíce ježděnou trasou bývá cesta od naší prodejny k Libeňskému zámečku, kde najedeme na cyklostezku, po které jedeme až před kopec do Klecan. V Klecanech odbočujeme doleva směr Větrušice, dále Vodochody, Máslovice, Chvatěruby, Kralupy nad Vltavou, Otvovice, Zákolany, Libochovičky, Okoř, Lichoceves, Tuchoměřice. A tady je naše nejoblíbenější občerstvovací stanice u Itala na skvělé italské dobroty a české pivo. Odtud pokračujeme přes Přední Kopaninu, Nebušice a Šáreckým údolím směr Podbaba, kde se napojíme opět na cyklostezku v Troje. 

ČAS A MÍSTO SRAZU

Vyjíždíme pravidelně středy odpoledne od naší prodejny HARFASPORT.

NEJBLIŽŠÍ TERMÍNY

13. 9. 2023 v 16:30 - PROBĚHLO

20. 9. 2023 v 16:30

 

PŘIHLÁŠENÍ A REZERVACE

Na silniční vyjížďku je třeba se přihlásit v našem rezervačním formuláři. Akce je zdarma. Pokud se po přihlášení z jakéhokoliv důvodu nemůžete zúčastnit, dejte nám to vědět, aby místo nezůstalo blokované a mohl jet někdo jiný.
Stačí napsat Lence na krizova@harfasport.cz.

PŘIHLÁSIT SE

PRŮVODCE VYJÍŽĎKAMI

Silniční vyjížďky vede jeden z našich odborníků a nadšenců do cyklistiky, Míra Bílek, který vám případně poradí s výběrem z celého cyklistického sortimentu - jízdní kola, cyklistické oblečení, tretry, helmy a další doplňky.

Těšíme se na viděnou!

Tým HARFASPORT

 

Podobné články