zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Cyklo oblečení z inovativních materiálů

CyklistikaProduktové novinky

Hledáte nejen hezké a padnoucí oblečení na kolo, ale i takové, ve kterém se budete cítit dobře za všech okolností? I tehdy, kdy se cestou na vrchol kopce zpotíte, a přesto nebudete mít problém se hned vydat na sjezd nebo se jít občerstvit bez toho, aniž by vás provázel nepříjemný odér? I takové oblečení se dnes již dá pořídit. A stojí to rozhodně za to.

Cyklo oblečení z inovativních materiálů

Oblečení na kolo od italské značky UYN

Italská značka UYN se zaměřuje na inovativní materiály a technologie, které poskytují vysokou funkčnost a pohodlí při sportu a outdoorových aktivitách. UYN nabízí maximální výkon s mimořádným komfortem, nejlepšími materiály a nejdokonalejšími funkcemi.

Nová éra cyklo oblečení z přírodních bio materiálů

UYN nahrazuje syntetické materiály těmi přírodními, vyrobenými udržitelně v laboratoři. Tyto bio materiály překonávají limity přírodních vláken a vyznačující se vynikajícími vlastnostmi z hlediska absorpce potu, pevnosti a redukce zápachu.

Nikdo není dokonalý, vývoj značky UYN se o to ale snaží každý den.

Ve vlastní vědecké laboratoři pěstují rostliny, které pro výrobu vláken využívají. Ptáte se jaké?

  • Kapok
  • Kukuřičná semena
  • Buková celulóza
  • Eukalyptová celulóza
  • Ricinová semena

Kapok je duté, nejlehčí přírodní vlákno na světě, které přirozeně izoluje, je měkké, hypoalergenní a zcela ekologické. Tato rostlina dorůstá až 60 metrů a vyskytuje se v pralesech Jižní Ameriky.

Flexicorn je polymer z kukuřičných semen, který je vysoce elastický a rychle schne.

Biolight je bukové vlákno získané z bukového dřeva, které absorbuje dvakrát více vlhkosti než bavlna a je velmi prodyšné. Díky tomu udržuje pokožku v chladě a v suchu.

Ecolypt se získává z eukalyptového dřeva a má výjimečné vlastnosti jako je pevnost a pružnost. Tato vlákna absorbují o 50 % více než bavlna, minimalizují zápach a díky svým termoregulačním vlastnostem dokáží v horkých dnech chladit a v chladných dnech zahřát.

Natex je vlákno z ricinových semen, které snižuje hmotnost oděvu o 25 %, schne o 50 % rychleji oproti běžnému nylonu, je pružnější a eliminuje zápach. Je 100% na biologické bázi.

Biotech - budoucnost sportovního oblečení

Spojení přírody a technologie, udržitelnosti a výkonu. Biotech je budoucnost funkčního oblečení. Už žádná syntetická vlákna s negativním vlivem na životní prostředí, ale vlákna na organické bázi s mimořádnými vlastnostmi.

Poznejte je i vy.

CYKLO OBLEČENÍ UYN

CYKLO TRETRY UYN

ZIMNÍ SPODNÍ PRÁDLO UYN

Podobné články