zadejte kód jaro10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 1. 4. 2024.

Silniční vyjížďka HARFASPORT & L‘etape

CyklistikaVýlety

Máte rádi silniční cyklistiku, ale ne vždy máte parťáky na jízdu v balíku? Přidejte se na poslední švih před závodem, který je opravdu „za pár“.

Silniční vyjížďka HARFASPORT & L‘etape

Společná silniční vyjížďka HARFASPORT a L’etape

Poslední květnový švih vypisujeme speciálně pro účastníky L’etape, ale přidat se samozřejmě může kdokoliv.  Tentokrát zamíříme jižním směrem a místo startu u naší prodejny se setkáme v Popovičkách a projedeme oblíbené trasy na jih od Prahy.

S ohledem na bezpečnost a velikost balíku je naše společná silniční jízda kapacitně omezena a bez rezervace není možné vyrazit. Vždy se prosíme přihlaste!

TRASA A DÉLKA

Čeká nás pohodových cca 70 kilometrů na jižním okraji Prahy. Přijedete-li na místo srazu autem, dá se pohodlně zaparkovat v místě srazu u Park Hotelu Popovičky.

Z  Popoviček se vydáme na Jílové u Prahy, Kamenný Přívoz, Krňany, Netvořice a na Konopiště, kde se můžeme občerstvit na venkovní terase, kde dobře uvidíme na kola. Z Konopiště budeme pokračovat na Týnec nad Sázavou zpět do Popoviček.
V cíli, v Park Hotelu Popovičky si můžeme dopřát závěrečné občerstvení.

ČAS A MÍSTO SRAZU

Středa 31. 5.  v 17:00
Park Hotel Popovičky

 

PŘIHLÁŠENÍ A REZERVACE

Na silniční vyjížďku je třeba se přihlásit v našem rezervačním formuláři. Akce je zdarma. Pokud se po přihlášení z jakéhokoliv důvodu nemůžete zúčastnit, dejte nám to vědět, aby místo nezůstalo blokované a mohl jet někdo jiný.

Stačí napsat Lence na krizova@harfasport.cz.

 

PŘIHLÁSIT SE

PRŮVODCE VYJÍŽĎKAMI

Silniční vyjížďky vede jeden z našich odborníků a nadšenců do cyklistiky, Mirek Bílek, který vám případně poradí s výběrem z celého cyklistického sortimentu - jízdní kola, cyklistické oblečení, tretry, helmy a další doplňky.

Těšit se můžete i na ředitele závodu L’etape Přemka Nováka, červené doprovodné vozidlo Škoda a fotografa, který společnou jízdu zdokumentuje.

Těšíme se na viděnou!

Tým HARFASPORT

 

Podobné články