zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Servis kol – seminář pouze pro holky (na kole) - pokročilé

CyklistikaServis a údržbaWorkshop

Milé holky na kole, pozor! Umíte si na kole již provést základní servisní úkony, ale potřebujete se posunout opět o kousek dál? Máme pro vás s naší servisačkou Lenkou seminář pro pokročilé, který je určen opět výhradně ženám!

Servis kol – seminář pouze pro holky (na kole) - pokročilé

SERVIS KOL – SEMINÁŘ POUZE PRO HOLKY (NA KOLE)

Rády jezdíte na biku, silničce, s kamarádkami či s dětmi a potřebovaly byste si být jistější, když vás potká nečekaný problém? Duši si vyměníte sama, ale co když bude třeba vyměnit řetěz nebo seštelovat řazení? V druhé úrovni našeho semináře/workshopu vás to naučíLenka Wiedenová, která kolem žije snad odjakživa a poslední 3 roky se věnuje servisu kol profesionálně.

PROGRAM 

  • Výměna řetězu
  • Základní seřízení řazení
  • Utažení řídítek a sedla
  • Dotazy a praktické ukázky

TERMÍN

30. 4. 2024 V 17:00 HODIN

 

KDE: PRODEJNA HARFASPORT, 2. PATRO
DÉLKA: CCA 2 HODINY
KAPACITA: 6 OSOB
CENA: 500 KČ

 

  • Přihlášku na seminář proveďte v našem on-line rezervačním systému.
  • Platbu proveďte následně přes platební bránu (odkaz na platbu vám přijde na e-mail uvedený v rezervaci.

PŘIHLÁSIT SE

  • Vyplňte nám stručný dotazník, Lenka vám díky tomu seminář upraví na míru.

DOTAZNÍK

 

PRAKTICKÝ SEMINÁŘ POVEDE LENKA WIEDENOVÁ

Když přijdete do našeho servisu a má službu Lenka, na první dojem bude působit jako zjevení. Mladá a krásná holka za servisním stojanem, řeknete si. Působí mezi našimi kluky jako růže v trpí. Ale pozor, není to žádná křehká květinka, i když tak na první dojem působí.

Kolo je nedílnou součástí Lenčina života. Sice nezávodí, ale na kole jezdí všude. Po dokončení studia na Vysoké škole chemicko-technologické začala působit na Akademii věd ČR, ale poté s manželem odcestovali do Londýna, kde žila 8 let. Její vášní je hudba, ale ke koncertům si přidala ještě práci lyžařského bootfittera. Přípravě lyžáků, vložek a prodeji lyží se věnovala 5 let.

Její londýnský kamarád, bývalý cyklistický závodník potřeboval posilu do svého obchodu Fullcity Cycles. Obchod sídlí v London Fields, uprostřed parku v hipsterské čtvrti hned na cyklo stezce. Tam Lenka strávila profesionálním servisem kol 3 roky. Asi byste u nás těžko našli v servisu někoho, kdo spravil tolik starých kol. „Vždy jsem se uměla o svoje kolo dobře postarat, ale s profesionálním servisem kol jsem začala s příchodem covidu, kdy přibylo práce a všichni chtěli najednou jezdit na kole, které potřebovali dát do pořádku. Ta práce mě hned chytla a baví mě dodnes. U nás jsou zákazníci často překvapení, že kola servisuje holka, ale v Anglii je to normální. V lonským Fool City Cycles jsme kromě majitele byly všechny holky“, vypráví Lenka. 

Poslední rok je Lenka ženskou posilou našeho servisního týmu kol a lyží poté, co se s manželem vrátili zpět do Česka za jeho pracovní nabídkou.

Profesní výměnu chemické laborky za tu servisní si Lenka pochvaluje a měnit ji nehodlá.

SERVIS KOL

Podobné články