zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Zbrusu nový TREK Supercaliber

CyklistikaProduktové novinky

Nasedněte na vlnu vítězství díky novému XC kolu TREK Supercaliber! Kombinuje vlastností nejlepších hardtailů i celoodpružených kol. Proč je tak unikátní?

Zbrusu nový TREK Supercaliber

Osedlejte zbrusu nový TREK Supercaliber

Rychlý? Nesmírně. Lehký? Samozřejmě. Výkonný? Máte recht. Nová generace XC kol TREK Supercaliber přináší cyklistickou revoluci. Je to tak trochu hardtail, tak trochu celoodpružené kolo – z obou světů si odnáší to nejlepší. Od roku 2019 se řada Supercaliber pyšní více jak 30 zlatými medailemi z vrcholných cyklistických akci a s touto novinkou to nebude jinak.

Podmaňte si XC

Že trasy jsou rok od roku rychlejší, techničtější a náročnější? S novým Supercaliberem byste tvrdili opak, na trailu je totiž jako doma a sviští na něm lehkostí jemu vlastní.

Přední zdvih je 110 mm, zadní 80 mm a třešničkou je luxusní tlumič IsoStrut, který chytře kombinuje vlastnosti hardtailu a celoodpruženého kola. Jedná se o plně integrované tlumení se sedlovými vzpěrami bez čepů, které vyrovnává veškeré nerovnosti a zajišťuje hladkou jízdu. Žádný kámen ani kořen vás odteď nerozhodí, tlumení se vyrovná (a mnohdy překoná) celoodpruženým kolům.

Díky tomu, že tlumič je vsazený do rámu, dochází k efektivnějšímu přenosu energie srovnatelnému s hardtailem.

A co brzdy?

Potíž některých pružných kol je, že jen tak nezastavíte. Novému Supercaliberu proto nechybí plovoucí uchycení brzd kolem zadní osy, takže až bude chtít zabrzdit, zastavíte na pětníku.

Geometrie zrozená pro rychlost

Také rám Supercaliberu napovídá, že toto bude jízda vašeho života. Reach je o něco delší a hlavová trubka svírá ostřejší úhel, takže kolo je snadno ovladatelné i v šílených sjezdech.

Zamilujte se do lehkosti

Lehká je nejen jízda, nýbrž i kolo samotné. Až vás to překvapí, u tak vytuněné závodní mašiny byste čekali, že bude mít o nějaký ten gram více.

Nový TREK Supercaliber je samosebou z karbonu. Vybírat však můžete ze 2 modelů kol – lehkého Supercaliberu SL a ještě lehčího Supercaliberu SLR. Oba typy jsou z nejkvalitnějšího OCLV karbonu, liší se však provedením. Model SLR používá vysokomodulové vrstvení karbonového vlákna, takže stačí méně materiálu.

Minimalistický design Supercaliberu sluší

Závodní design kola je prostý veškerých zbytečností. A vypadá skvěle. TREK Supercaliber se zkrátka zrodil pro vítěze, a ti nejlepší vyznávají minimalismus. Líbí? A teď si představte, že se na něm projedete...

aktuální nabídka u nás na prodejně

Podobné články