zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Setkání s Domestiky v HARFASPORTu

CyklistikaCharitativní účelyWorkshop

Co se dá stačit za čtyři dny? Zářijový plán Martina Součka byl ujet 2 100 km na kole a kvalifikovat se tak na nejtěžší cyklistický závod na světe RAAM (Race acros America). Kdo Martina a jeho tým Domestiků sledoval, tak už ví.

Setkání s Domestiky v HARFASPORTu

Srdečně vás zveme na setkání a povídání s Martinem Součkem o projektu Domestici a jeho cílech, kterým je podpora paliativní péče v České republice. Těšit se můžete nejen n Martina, ale také na další členy týmu Domestici. Lékařku MUDr. Terezu Petrů a Jiřího Bártu, který vás celým setkání provede.

Kdy a kde to bude?

V úterý 24. října od 17:30 hodin v prodejně HARFASPORT (2. patro).

Počet míst je omezen, prosíme vás o přihlášení v našem on-line rezervačním systému.

Přihlásit se

O čem to bude?

  • Představení projetu Domestici
  • Paliativní péče v ČR
  • Ultracyklistika
  • Dotazy hostů

Povídání našich hostů s vámi bude moderovat Jiří Bárta.

 

Na koho se můžete těšit?

Martin Souček

Martin Souček je bývalý manažer a vášnivý ultracyklista, který se rozhodl, že spojí svoji osobní sportovní výzvu s dobročinnou činností. Založil projekt Domestici, jehož cílem je rozšířit povědomí o paliativní péči v ČR a vybrat finanční prostředky na podporu těch, kteří se jí věnují.

MUDr. Tereza Petrů

Lékařka pracující ve FN Plzeň a spoluzakladatelka Konziliárního týmu paliativní péče, jehož je vedoucí lékařkou. Tým se věnuje hospitalizovaným i ambulantním pacientům v závěru života a nabízí multidisciplinární péči. 

V projektu Domestici je odborným garantem pro oblast paliativní péče.

Jiří Bárta

Je konzultantem fundraisingu a zaměřuje se na práci s velkými dárci (major donor fundraising). Jiří je jedním ze zakladatelů Nadace Via a v oblasti fundraisingu má mnohaleté bohaté zkušenosti. 

V projektu Domestici má na starosti práci s dárci.

 

Přihlásit se

 

Podobné články