zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Dětské rostoucí oblečení Spyder nadchne na první dobrou

Jak vybratProduktové novinky

Chystáte se s rodinou na lyže, jenže... ejhle... dětem už je zase všechno malé. Naštěstí je tu dětské rostoucí oblečení. Díky možnosti prodloužit rukávy a nohavice vydrží déle než jednu sezonu. Bez kompromisu na kvalitě, tak aby malým lyžařům bylo skvěle při sjezdu, zimní koulovačce i ve frontě na lanovku.

Dětské rostoucí oblečení Spyder nadchne na první dobrou

Kolekce Spyder 2023/2024 je venku. Co na ni říkáte?

Misí značky Spyder je již přes 40 let udržovat sportovce v absolutní pohodě, suchu a teple. Oblečení je proto z nejnovějších high-tech materiálů, v kombinaci s padnoucími střihy a úchvatným designem. Spyder obléká nejen dospělé, ale také budoucí lyžařské naděje – a je jedno, jestli vyrážíte na hory 2× ročně nebo je vaše ratolest na sněhu jako doma.

Inovace. Komfort. Styl. Tak by šlo popsat nejnovější zimní kolekci. Zrodila se pro vítěze a milovníky rychlosti i ty, co na lyžích teprve začínají. Všichni si totiž zaslouží to nejlepší. A pro děti to platí dvojnásob.

  • Rukávy i nohavice jsou rostoucí a je možné prodloužení až o 5 centimetrů.
  • Střih perfektně sedí, nevyhrnuje se a nikam nepadá sníh.
  • Oblečení nepromokne, ani když jsou děti stále na zemi.

TIP: Máte pro děti jednu zimní bundu na všechny aktivity?

Přední značky jako Spyder vyznávají specializaci také u dětí. Když se budou malí lyžaři cítit na svahu skvěle – díky oblečení tomuto sportu na míru – zvýšíte šanci, že u sjezdování vydrží.

Pořídíte komplety i jednotlivé kousky

V nabídce naleznete celý lyžařský outfit nebo můžete koupit bundu a kalhoty zvlášť. Výhodou kompletu je, že budete mít méně práce s výběrem, kousky k sobě dokonale padnou.

Aby byl pocit pohody na horách dokonalý, nezapomeňte zkouknout také perfektně zateplené rukavice, čepice a kulichy, podkolenky nebo nákrčníky.

Dále se vám zalíbí mikiny s překrásnými a unikátními vzory.

Slaďte se. Spyder obléká děti i dospělé

Nejnovější kolekce vyniká také designem. Je ultra zábavný, nesmírně hravý a mimořádně funkční. Oblečení Spyder však nemusíte dětem jen závidět, naopak – můžete se s nimi sladit. Spyder má samozřejmě v nabídce také zimní kolekci pro dospělé, omrkněte ji.

Oblečení Spyder

Jak vybrat dětské sjezdové lyže?
Dětská celosezónní půjčovna nového vybavení

Podobné články