zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Okuste výjimečnost nejnovější kolekce HEAD Legacy

Produktové novinkySjezdovky

Exkluzivní. Překrásná a fenomenální. Taková je nejnovější dámská kolekce HEAD Legacy. Seženete ji jen na několika málo místech v ČR, a HARFASPORT je jedním z nich.

Okuste výjimečnost nejnovější kolekce HEAD Legacy

Seznamte se s novinkami zimy 2023/2024: HEAD Legacy v novém kabátu

Věděli jste, že kořeny značky HEAD naleznete již v roce 1847? Tehdy vznikla společnost Tyrolia, která se o 100 let později přeměnila v ikonickou firmu HEAD. Od té doby značka nesestoupila z vrcholu a i dnes patří mezi to nejlepší, co můžete na lyžování pořídit.

Novinkou zimy 2023/2024 je pak kolekce Legacy. Za jejím vznikem stojí ikony jako Lindsey Vonnová, vždyť kdo jiný by měl o lyžařském oblečení vědět více.

Kolekce je trendy a metalická. Nebojí se vzorů. Boří hranice mezi sportovním oblečením a městskou módou. Vévodí jí barvy jako sněhově bílá, bledě modrá nebo červená. Na svahu zkrátka jde vypadat skvěle a cítit se u toho báječně – za každého počasí a klidně i na celodenní lyžovačce. Z lyží pak můžete rovnou do Aprés baru, a stále budete za hvězdu.

Bundy a vesty

Zimní bundy z kolekce Legacy nebudete chtít ani sundat a možná vám bude líto nosit je pouze na lyže. Jsou výrazné, nádherné a lichotí postavě.

Mikiny

Chybět nesmí ani mikiny. Mají projmutý střih a perfektně sednou. Zalíbí se vám poloviční zip, díky kterému je snadno obléknete i svléknete.

Kalhoty

Kalhoty jsou ze čtyřsměrně pružné tkaniny Schoeller®, takže si můžou dovolit přiléhavý střih. Doba neforemných oteplováků je zkrátka tatam. Kromě toho, že v nich vynikne silueta, jsou nesmírně pohodlné a přizpůsobí se pohybu.

Kolekce vyniká také technologickou vyspělostí a materiály

Ať už jste příznivcem syntetiky nebo přírodních materiálů, přijdete si na své.

  • Izolační vrstvu kolekce Legacy tvoří nepřekonatelný PrimaLoft® v kombinaci s technologií ThermoPlume®.
  • Jestli máte raději peří, nachnou vás vesty a bundy s izolací z evropského husího peří.
  • Chybět nesmí ani nepromokavé zipy SAB®, díky nim nemá vlhkosti kudy proniknout dovnitř.

    Samozřejmostí jsou podlepené švy, strečové materiály a vodoodpudivá úprava. Kolekce HEAD Legacy je PFC Free – tedy neobsahuje žádné závadné chemikálie z řady PFC a je šetrná k životnímu prostředí.

Užijte si zimu s velkou parádou

Nemůžete se dočkat, až budete na svahu? Není se co divit, nejnovější kolekce HEAD Legacy přímo volá po akci. Bylo by totiž škoda, aby visela ve skříni, potřebuje být viděna.

Který kousek obléknete vy? Prohlédněte si všechny kousky ve fotogalerii.


 

VYBRAT Z ŘADY HEAD LEGACY

Podobné články