zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Zimní Ráj v Srdci Krkonoš - Malá Úpa

SjezdovkyVýlety

Když přemýšlíte o zimní dovolené, je jedno místo, které by nemělo uniknout vaší pozornosti - Malá Úpa. Toto malé horské středisko, které leží pod nejvyšší horou České republiky, Sněžkou, vás okouzlí svou nádhernou přírodou, malebností, starou zástavbou obce a ideálními zimními podmínkami.

Zimní Ráj v Srdci Krkonoš - Malá Úpa

Malá Úpa se nachází ve výšce 1050 metrů nad mořem, což z ní činí jedno z nejvyšších položených středisek. Díky této nadmořské výšce lze očekávat kvalitní sněhové podmínky po celou zimní sezónu. A pokud jde o lyžování, Malá Úpa není jenom o nadmořské výšce. Kvalitně upravené sjezdovky májí v malíku ve spojení s kvalitní zasněžovací technikou, rolbami a odborně proškoleným personálem, kteří každý den dělá maximum pro dokonalé lyžování.

Rodinný areál

Ski Areál Malá Úpa je rodinný areál. Nejen výhodné balíčky lyžování a služeb (tzv. Skimu Pack se slevou na lyžování až 40%) ale také zábava pro celou rodinu. Bez ohledu na věk, dovednosti, zda jste začínající nebo pokročilí lyžaři, v Malé Úpě mají všichni možnost objevovat krásy zimních sportů. Nejen lyžování, ale také sáňkování, koulovačky, stavění sněhuláků, výlety na běžkách nebo bruslení na nejvýše položeném venkovním kluzišti v České republice. V Malé Úpě vědí, že spokojenost nejmenších je o to větší spokojenost největších a o ty nejmenší pečují jak nejlépe umí.

Dětský park a kobercový zastřešený pás 

Pro malé lyžaře je Malá Úpa ideálním místem pro jejich první sklouznutí na lyžích. Malí lyžaři určitě ocení dětský park s kobercovým pásem, který je dokonce komplet zastřešený, což znamená, že mohou lyžovat i v nepříznivém počasí. Zkušení instruktoři se postarají o vaše děti, aby se naučily lyžovat bezpečně a s radostí. Už teď si můžete představit úsměvy na tvářích vašich malých lyžařů, když se poprvé postaví na své lyže a vyrazí na dobrodružství na svahu.

Malá Úpa - místo, kde se začíná lyžařská vášeň!

Více než zimní ráj!

Malá Úpa skrývá mnohem víc než jen zimní radovánky. Pokud jste milovníkem kultury, historie, nebo pokud máte rádi výpravy za gastronomickými zážitky, budete v Malé Úpě nadšení.

Start vašeho objevovavání může začít v Galerii Celnice na hranicích s Polskem, pokračovat můžete v muzeu na Infocentru, kde jsou vystavené trosky letadla z roku 1945 a za zastavení jistě stojí i kostel Sv. Petra a Pavla.

Uniknout vaší pozornosti by rozhodně neměla budova bývalého Horského hotelu Hořec - nyní Centrum Hořec. Kompletně zrekonstruovaná budova, která na první pohled nezměnila vzhled, kdy při vstupu dovnitř zůstanete ohromeni designem a praktičností. Architekti se tu opravdu vyřádili. Třeba na schodech zjistíte, jak vysoko nad mořem doopravdy stojíte.

Nyní se v Hořci nachází veškeré služby, které návštěvník Malé Úpy potřebuje - Půjčovna lyžařského vybavení, zázemí lyžařské školy, depot, obchod se suvenýry, kavárna s nejlepšími palačinkami široko daleko a nově se letošní sezónu otevřou dveře multifunkčního kinosálu. Kinosál nabídne hostům jeden z nejkvalitnějších zvukových a projektových přenosů filmů či koncertů. A to není všechno!

Kulturní program v Malé Úpě je pestrý a své si najde opravdu každý. Koncerty, promítání filmů, program pro děti, divadelní představení, přednášky, výstavy, historický sjezd rohaček, závod lyžníků nebo bláznivý happening Moopstock - Maloúpský Woodstock.

Vaše zimní dovolená nemusí být jen o sportu, ale také o objevování nových dimenzí.

Malá Úpa - to je místo, kde se setkává pohodlí a dobrodružství. Přijďte si užít zimní radovánky a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky s rodinou a přáteli. V Malé Úpě čeká na vás skvělá zimní dovolená!

Podobné články