zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Péče o lyže po sezóně – využijte „zaletnění“ lyží zdarma

Servis a údržbaSjezdovky

Předtím než odložíte své lyže do sklepa nebo na půdu, je důležité nezapomenout na důležitý rituál - servis sjezdových, běžeckých i skialpových lyží.

Péče o lyže po sezóně – využijte „zaletnění“ lyží zdarma

Proč je servis lyží po zimě tak důležitý?

Představte si, že vaše lyže jsou jako věrný parťák, který vás celou zimu věrně provází a stará se o to, abyste si každý sjezd, stopu či výšlap užili na maximum. Jak byste se postarali o takového parťáka? Určitě byste chtěli, aby byl vždy ve skvělé kondici. Servis lyží před létem je tedy ideální péčí o vašeho parťáka pro zimní radosti.

Dopřejte tedy lyžím závěrečný servis a zakonzervování skluznice na měsíce, kdy budou odpočívat. 

Získejte zakonzervování lyží po sezóně a přípravu na zimu 2024/2025 ZDARMA

Poslední servis lyží po sezóně odměníme. Ke všem servisním balíčkům PROFI přidáme zakonzervování lyží do příští sezóny ZDARMA. Skluznice tak bude chráněna po celou dobu odpočinku lyží. Před začátkem další lyžařské sezóny vám skluzinici opět připravíme na sníh, také ZDARMA.

  • Akce platí pro sjezdové, běžecké i skialpové lyže až do 30. 4. 2024.
  • Přípravu lyží pro další zimní sezónu pak je třeba provést nejpozději do 30. 11. 2024 a prokázat se u nás v servisu účtenkou z posledního servisu včetně zaletnění.

Letní úschova lyží

Pokud jde o úschovu lyží, nejde jen o to, kam je dáte, ale i jak je na toto místo umístíte. Po servisu, kdy jsou lyže perfektně nachystané, je důležité je uložit v suchém a chladném prostoru. Vyhněte se přímému slunečnímu světlu, které může poškodit skluznici a vosk. Pokud máte možnost, uložte lyže vodorovně nebo na speciální stojan, který zabraňuje deformaci.

Do servisu

Podobné články