Dynafit TRAVERSE PTC HOODED JKT M

-25%

Barva:

Velikost:

Skladová dostupnost

Extrémně lehké a vysoce prodyšné: Bunda Traverse Polartec® s kapucí pro muže nabízí spolehlivě příjemné teplo pro každý horský výlet. Více

3 400 Kč –25%
2 550 Kč

Popis

Extrémně lehké a vysoce prodyšné: Bunda Traverse Polartec® s kapucí pro muže nabízí spolehlivě příjemné teplo pro každý horský výlet.

Abyste se při odpočinku na vrcholu neprochladili nebo při sestupu nezmrzli, měli byste mít na každý horský výlet v batohu izolační vrstvu. Tento technický fleece Traverse Polartec® Fleece z recyklovaných tkanin se ideálně hodí jako střední vrstva nebo jako lehká izolační vrstva pro náročná dobrodružství v chladném počasí nebo při změně ročního období. Za tímto účelem má nejen působivou, inteligentní funkci, ale také skvělý komfort.

Bunda s kapucí má také vyztužená ramena z vysoce oděruvzdorné, pevné tkaniny, která ji chrání před třením od batohu a zaručuje pohodlí při rychlých výstupech. Použitá síťovina Polartec® Power Grid™ získává vysoké body svou vysokou prodyšností, takže se při námaze nepřehřejete. Tkanina je z dvousložkového úpletu: Měkká, pohodlná vaflová mřížková struktura na vnitřní straně nabízí nejen skvělé izolační schopnosti, ale také činí tkaninu lehčí, pružnější a sbalitelnější. Rychle odvádí vlhkost od pokožky, která se pak může odpařovat z hladkého vnějšího povrchu. Střih bundy je sportovní a těsně u těla, takže ji můžete pohodlně nosit i pod bundou do deště.

Dalším doplňkem pro pohodlí jsou praktická poutka na palce. Její přiléhavá kapuce poskytuje vaší hlavě spolehlivou ochranu před větrem a brání prochladnutí. Dvě velké přední kapsy se zipy se mohou pochlubit dostatkem místa pro váš chytrý telefon a klíče.

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 420100127
Model Pánský
Sezóna 2023


>