Stöckli Montero AR/Strive S13D D90

-20%

Barva:

Délka:

Skladová dostupnost

Lyže Stöckli Montero AR se hodí na všech sjezdech celého pohoří, s příslovím - Ať se děje, co se děje. Upravené sjezdovky i terén v backcountry jsou pro Montero AR snadnou záležitostí. Více

35 475 Kč –20%
28 380 Kč

Popis

Upravené sjezdovky i terén v backcountry jsou pro lyže Stöckli Montero AR snadnou disciplínou. Tyto lyže, s hladkými sjezdy i tlumením vybrací lyží Laser GS ve spojení s hravou a všestrannou kontrolou lyží Montero AX, jsou ideálním all-mountain atletem. A se svým novým sidecat 84 mm pod vázáním, zaujme i v nadýchaném prašanu. Lyže Stöckli Montero AR projedou jakýkoli terén.

Adaptive Contact Length - kombinací technologií FEC a Tip and Tail Rocker vznikne ACL. Tato technologie zvětší úhel hrany, což znamená, že je více v kontaktru se sněhem, což má za následek větší přilnavost a stabilitu v zatáčkách. Hravý pocit zůstává bez nutnosti vzdát se stability. Full Edge Contact - lyže je na špičce širší a tím je snadnější i rychlejší zahájení oblouku a vylepšení přilnavosti v zatáčce, díky delší kontaktní délce hrany. Solid Metal Edge Light kde okraj hrany není tak silně zabudován do lyže a je lisován jinak, což má za následek redukci hmotnosti i delší životní cyklus hrany. Tail Rocker je delší rocker u ocasu, s plošším poloměrem, pro zmenšení kontaktu hrany se sněhem, což dělá lyže hravější.

Nejste si jistí, jaké lyže jsou pro vás nejvhodnější? Kontaktujte nás, rádi vám poradíme.

Pokud si lyže objednáte s osobním vyzvednutím na prodejně, seřídíme vám je na místě - prosím přineste sebou vaši lyžařskou botu. Pokud budete chtít lyže poslat, budeme vás kontaktovat a seřízení s vámi doladíme.

Specifikace
  • Vázání - Strive 13D
  • Konstrukce - sendvič
  • Povrch - Polyamid
  • Skluznice - Racing grafit
  • Technologie - ACL, FEC, LC, SME Light, TR, Rocker, FTC
  • Sidecut - 128 / 84 / 114 mm, 175 cm
  • Radius - 16,3 m, 175 cm
  • Hmotnost - 3,93 kg, 175 cm

Související články

Parametry

Název parametru Hodnota
Kód produktu 010101979
Sezóna 2023/2024
Model Pánský / Dámský
Profil jezdce Sportovní / Pokročilý
Vázání S vázáním
Rádius 16.3

Technologie

ROCKER

ROCKER

Soft rocker, powder rocker a TT powder rocker – profily seřazené od nejkratšího rockeru po nejdelší. Čím je rocker delší, tím...

zobrazit více

FULL EDGE CONTACT

zobrazit více

ADAPTIVE CONTACT LENGTH

zobrazit více

SOLID METAL EDGE LIGHT

zobrazit více

>