Jsi biker? Tak musíš! Tak zní motto blížícího se Světového poháru MTB. Máme pro vás vstupenky.

CyklistikaProdejna

Blíží se Světový pohár MTB, který opět zavítá do Nového Města na Moravě. Chystáte se koupit nové kolo? Při koupi kola Cannondale na vás čeká milé překvapení!

Jsi biker? Tak musíš! Tak zní motto blížícího se Světového poháru MTB. Máme pro vás vstupenky.

fanděte na svěťáku

KDY? 24.-26. 5.2019

KDE? NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

Světový pohár MTB v Novém Městě přináší tímto rokem mnoho novinek. Hlavním partnerem svěťáku se stává Cannondale, k němuž závody neodmyslitelně patří stejně jako technologické inovátorství. Přijďte povzbudit naše či zahraniční závodníky! Fandíte týmu Cannondale? Na biku uvidíte šampiony, jako je např. třetí muž žebříčku UCI Henrique Avancini, pátý muž žebříčku Maxime Marotte či mistr Německa Manuel Fumic.Tým Cannondale Factory Racing můžete sledovat také na Facebooku.

DALŠÍ NOVINKY 

Nový ročník NMNM přináší vylepšenou a divácky atraktivnější trať. Mírné zkrácení trati, vyhlazení některých úseků a přídání skoků a klopenek zaručí opravdový zážitek. Organizátoři zakomponovali do trati také část nového pumptracku a rozšířili množství diváckých míst.

Dále byl zaveden nový koncept občerstvení, který slibuje velké navýšení kvality (čerstvé suroviny přímo na místě, poctivé hamburgery, bagety a další dobrůtky). Občerstvení nyní najdete pod hlavní tribunou, abyste nemuseli odcházet z napínavého centra dění. Kromě toho organizační tým zajistil rychlý způsob placení, díky čemuž budete moci platit bezhotovostně přes náramek s čipem a nebudete se muset zdržovat ve frontách.

Podrobný program a nabídku ubytování v Novém Městě na Moravě najdete zde.

DÁREK KE KOUPI NOVÉHO KOLA CANNONDALE

Společně se značkou Cannondale jsme pro vás připravili dárek. Pokud si u nás koupíte libovolné nové kolo značky Cannondale, horské, silniční, trekové či dětské, tak od nás dostanete na Světový pohár MTB v Novém Městě na Moravě DVĚ VSTUPENKY ZDARMA.

Náš tip: Volnou vstupenku od nás můžete dostat také na oblíbeném testování špičkových kol ve Svojeticích u Prahy, na kterém pro vás připravíme kolem 60 modelů kol :-)!

vybíratt kolo cannondale

Podobné články