Gravel bike Cannondale Topstone Carbon 2020 je připraven na cokoli

CyklistikaProduktové novinky

Výrobce Cannondale představil nový gravel bike Topstone Carbon, který v portfoliu přináší bezprecedentní ultralehký systém odpružení s názvem Kingpin.

Gravel bike Cannondale Topstone Carbon 2020 je připraven na cokoli

TOPSTONE CARBON PŘEKRAČUJE HRANICE GRAVEL BIKŮ

Exkluzivní novinka ultralehkého systému odpružení Kingpin umožní daleko komfortnější jízdu na silnici a významně navyšuje schopnosti kola v terénu. Je navržen tak, aby poskytoval maximální zábavu i na místech, kde běžná kola kategorie gravel končí a také jedinečný komfort v běžném silničním terénu.

NOVÉ ODPRUŽENÍ KINGPIN

Srdcem systému odpružení Kingpin je čep na sedlové trubce, který umožňuje při nárazu na nerovnost daleko lepší práci speciálních flexibilních zón na zadní vidlici, sedlové trubce, a dokonce na i horní rámové trubce, než by tomu bylo u pevného řešení bez čepu. Jezdcům tento systém přináší hladké a progresivní pružení bez hmotnostního navýšení a složitosti tlumiče s přepákováním.

Odpružení a celý rám je specificky nastaven pro každou velikost prostřednictvím konstrukční techniky značky Cannondale Proportional Response. Pletení karbonových vláken a velikosti jednotlivých trubek jsou přizpůsobeny tak, aby jezdcům každé velikosti přinášely to správné množství pružení a tuhosti rámu. Rám ani pružení tak nevyžaduje žádné speciální nastavení. Jezdec pouze jednoduše nasedne, jede a užívá si vyladěné tuhosti rámu a jeho odpružení v terénu.

NOVÝ SENZOR A APLIKACE

Díky novince Cannondale je jezdec se svým kolem spojen daleko lépe než kdy dřív. Digitální technologie Cannondale umožňuje kolo díky integrovanému senzoru spárovat se zcela novou aplikací Cannondale pro mobilní telefony. Cyklista tak získá velmi přesné zachycení rychlosti, trasy a vzdálenosti a k tomu i detailní informace o svém kole, servisní upomínky a velké množství dalšího obsahu. Tento digitální pokrok je využit také u silničního kola Cannondale SuperSix EVO 2020.

ZAVEDE VÁS KAMKOLI BUdETE CHTÍT

Topstone Carbon překračuje hranice běžných gravel biků a dopřeje vám tak mnohem více zážitků. K tomu dopomáhá velké množství montážních bodů na lahve a další příslušenství (včetně vnitřních i vnějších bodů na vidlici), kompatibilita s teleskopickou sedlovkou a velký prostor pro pláště do šíře 42 mm ve velikosti 700c nebo 48 mm v menší velikosti 650b. 

CANNONDALE TOPSTONE CARBON FORCE ETAP AXS 2020

Podobné články