zadejte kód maj10 v košíku na e-shopu nebo na prodejně a získáte další slevu 10 % i na již zlevněné zboží i vše nové! Akce platí do 10. 5. 2024.

Sportovní a volnočasové oblečení nově v HARFASPORTu!

Akční nabídkaProdejnaProduktové novinky

Pro letošní sezónu pro vás máme skvělé novinky. Náš sortiment jsme rozšířili o sportovní i fashion oblečení s multifunkčním využitím.

Sportovní a volnočasové oblečení nově v HARFASPORTu!

Sázka na kvalitní a osvědčené značky Martini, Karpos a Krimson Klover

Jarní kolekci sportovního a volnočasového oblečení u nás zastupují značky, které nabízejí kvalitu, pohodlí a multisportovní využití. Ať už se chystáte po kole vyrazit do přírody a hor nebo zajít na procházku do města, vždy vám výborně poslouží.

Martini

Značka Martini si vás získá svým uvolněným, ležerním stylem a multifunkčností. Majitelé značky a návrháři kladou mimořádný důraz na kvalitu materiálů a jejich zpracování. I proto se oblečení Martini vyrábí téměř výhradně v Evropě. Tak může značka bedlivě kontrolovat kvalitu a současně zajišťovat férový poměr cena/výkon.

Tato rakouská rodinná firma se do povědomí zákazníků dostala od zakázkového krejčovství přes oblékání rakouského národního týmu skokanů na lyžích až po celosvětové inovátory ve sportovní módě. To vše zvládla rodinná firma Martini během dvou generací.

Portofolio značky je dnes široké a u nás v HARFASPORTu už není žádným nováčkem. Po oblíbeném skialpovém oblečení rozšiřujeme nabídku o multifunkční kousky na volnoučasové i sportovní aktivity.

Karpos

Italská značka Karpos prezentuje outdoorovou módu nové generace. Značka vznikla teprve v roce 2007, ale rychle si vybudovala silnou pozici a dnes o jejím místě na trhu není pochyb. Svému italskému původu Karpos vděčí za neobvyklé střihy a designy. Originální zpracování doplňují důmyslné detaily a zábavné barevné kombinace, použité materiály jsou využitelné do těch nejdrsnějších podmínek.

Oblečení Karpos u nás znají milovníci skialpu, nyní si u nás vyberou z kolekce oblečení všichni milovníci túr, výletů a outdoorových aktivit.

Krimson Klover

Úplnou novinkou je u nás americká značka Krimson Klover. Je to značka tvořená výhradně ženami pro ženy. Jestli se nějaká kolekce dokonale trefila do pulsu doby, tak je to právě Krimson Klover. Dámy přece nechtějí při volbě oblečení dělat kompromisy. Chtějí se v přírodě cítit jako doma, při sportu pohodlně, a přitom neodkládat svou ženskost. Funkční a fashion móda, která je vyráběná udržitelně a soustředí se výlučně na nároky žen během sportovních aktivit. To je Krimson Klover. V našem výběrů najdete jak oblečení na kolo, tak tílka, topy či mikiny pro volný čas.  

Fashion kolekce Luis Trenker a Maloja

Nově na prodejně najdete kolekci od nadčasové sportovní značky z Tyrolska, Luis Trenker. Tato značka se vyznačuje vysoce kvalitními materiály, sportovně elegantním vzhledem pro muže i ženy, a rafinovanými detaily. V nabídce fashion oblečení najdete nově i oblíbenou německou značku Maloja. Mezi širokou nabídku cyklistického oblečení tak přibyla i trika, mikiny a další oblečení pro volný čas.

Přečtěte si článek k fashion kolekci: NA HORY I NA SCHŮZKU – ROZŠIŘUJEME NABÍDKU MÓDNÍHO OBLEČENÍ O ALPSKÝ STYL

Podobné články